PRIMUL ROMAN NATIONALIST care se ofera VOLUNTAR SA LUPTE in UCRAINA IMPOTRIVA SEPARATISTILOR PRO-RUSI

mariust

Un nationalist buzoian se ofera voluntar pentru a lupta alaturi de ucrainieni, impotriva teroristilor rusi. Vezi aici declaratia sa!

Cine spunea ca vremurile cand nationalistii romani luptau pe alte fronturi contra comunistilor (Mota si Marin, in ianuarie 1937, în luptele din Războiul civil spaniol, 1936-1939, au trecut, s-a inselat – iata cum un tanar de 27 de ani, cu orientari nationaliste, din Buzau, vrea sa lupte pe frontul din Ucraina, alaturi de armata locala si impotriva teroristilor rusi.

Marius Tranca (“Wirtz”) este cunoscut in Buzau ca un tanar care a fost inchis pe nedrept (din cauza unor asa-zise manifestari neo-naziste) si care a suferit de multe ori din cauza convingerilor lui “altfel” si a neprofesionalismului anchetatorilor de la acea vreme.

Citiți și:  Alertă MAXIMA în Europa! America trimite nave de război în Marea Neagră

“Avand in vedere situatia din Ucraina, tocmai am luat legatura cu Azov Battalion si cu Ukrainian Interior Ministry, atat prin intermediul Facebook, cat si telefonic. Am depus cerere sa ma inrolez alaturi de camarazii din Batalionul Azov, care este format inclusiv din persoane de alte nationalitati. Sper sa fie aprobata si sa plec in Ucraina, sa lupt acolo (primul roman nationalist – dar nu asta conteaza). M-am saturat de Romania, unde nu pot face nimic MOMENTAN. Doresc sa-mi ajut camarazii Nationalisti pentru care conteaza doar Onoarea si Fidelitatea fata de Rasa Alba – a nu se intelege ca am ceva cu alte rase. Cu toate ca voi adera la o miscare de acest gen, nu inseamna ca incalc vreo lege in Romania. Voi activa doar pe teritoriul Ucrainei unde este permisa. Asa ca legislatia din Romania nu o voi incalca. Sunt patriot, asa ca respect legile din tara natala”, a declarat Marius Tranca pe site-ul Nationalisti.ro.

Potrivit anuntului ucrainean, nu numai romani vor pleca, ci pe front vor sosi ca voluntari tineri din toate tarile, deja la aceasta ora este format un adevarat batalion care asteapta sa intre pe front.

Citiți și:  Un scenariu care da fiori. Ucraina ar putea fi locul începerii unui RAZBOI între Rusia și SUA

CITESTE SI:

Articol de Iulian GAVRILUTA – NewsBuzau

Sursa: http://www.nationalisti.ro/2014/08/declaratie-oficiala-din-partea-camaradului-marius-tranca-legatura-cu-azov/

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU