PRIMUL ROMAN NATIONALIST care se ofera VOLUNTAR SA LUPTE in UCRAINA IMPOTRIVA SEPARATISTILOR PRO-RUSI

mariust

Un nationalist buzoian se ofera voluntar pentru a lupta alaturi de ucrainieni, impotriva teroristilor rusi. Vezi aici declaratia sa!

Cine spunea ca vremurile cand nationalistii romani luptau pe alte fronturi contra comunistilor (Mota si Marin, in ianuarie 1937, în luptele din Războiul civil spaniol, 1936-1939, au trecut, s-a inselat – iata cum un tanar de 27 de ani, cu orientari nationaliste, din Buzau, vrea sa lupte pe frontul din Ucraina, alaturi de armata locala si impotriva teroristilor rusi.

Marius Tranca (“Wirtz”) este cunoscut in Buzau ca un tanar care a fost inchis pe nedrept (din cauza unor asa-zise manifestari neo-naziste) si care a suferit de multe ori din cauza convingerilor lui “altfel” si a neprofesionalismului anchetatorilor de la acea vreme.

“Avand in vedere situatia din Ucraina, tocmai am luat legatura cu Azov Battalion si cu Ukrainian Interior Ministry, atat prin intermediul Facebook, cat si telefonic. Am depus cerere sa ma inrolez alaturi de camarazii din Batalionul Azov, care este format inclusiv din persoane de alte nationalitati. Sper sa fie aprobata si sa plec in Ucraina, sa lupt acolo (primul roman nationalist – dar nu asta conteaza). M-am saturat de Romania, unde nu pot face nimic MOMENTAN. Doresc sa-mi ajut camarazii Nationalisti pentru care conteaza doar Onoarea si Fidelitatea fata de Rasa Alba – a nu se intelege ca am ceva cu alte rase. Cu toate ca voi adera la o miscare de acest gen, nu inseamna ca incalc vreo lege in Romania. Voi activa doar pe teritoriul Ucrainei unde este permisa. Asa ca legislatia din Romania nu o voi incalca. Sunt patriot, asa ca respect legile din tara natala”, a declarat Marius Tranca pe site-ul Nationalisti.ro.

Potrivit anuntului ucrainean, nu numai romani vor pleca, ci pe front vor sosi ca voluntari tineri din toate tarile, deja la aceasta ora este format un adevarat batalion care asteapta sa intre pe front.

CITESTE SI:

Articol de Iulian GAVRILUTA – NewsBuzau

Sursa: http://www.nationalisti.ro/2014/08/declaratie-oficiala-din-partea-camaradului-marius-tranca-legatura-cu-azov/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

11 comentarii

 1. panzergrenadier

  Domnule Zoltan Tranca admir curajul tau,de asemenea mi-ar placea sa lupt si eu acolo.Mai primiti un camarad? Daca da ,trimiteti-mi un mail cu numarul dv de telefon si sa vorb.

 2. panzergrenadier

  Pe linkul postat de tine nu este al batalionului Azov ,este al ministerului de interne ucrainian ,scrie acolo adresa si doua nr de telefon ale ministerului de interne.Daca asa i-ai contactat pe aia ???? Poate stii sa vorbesti bine limba ucraineana !!!!!! ,CA EU DIN PACATE NU PREA STIU ,MERSI ORICUM PENTRU ATENTIE.
  Daca cu adevarat mergi acolo ,mergi probabil printr-o persoana de legatura. Ce rau im pare ca nu pot merge si eu la distractie !!!! Asta e ma trebuie sa mamultumesc din pacate doar cu CALL OF DUTY 3.
  TRAIASCA MOARTEA !!!!!!!!!!!!!!!

 3. Sau poti incerca aici http://www.battalion-donbass.info/en/contacts/ . Batalionul Donbas este 100% voluntari ucrainieni si ceva straini printre care si romani ( asa ca Wirtz, nu vei fii primul roman ). Batalionul Donbas, este grup de voluntari care activieaza pe front ca si infanteristi. Batalionul Azov se "dedica" actiunilor antitero urbane. Succese, eu sunt asteptat saptamana viitoare pe sambata sa fiu in Kiev. Promit foto ….

 4. BALAN VITALIE

  EU AS VREA SA LUPT PENTRU INDEPENDENTA UKRAINEI/EU FIIIND CETATEAN MOLDOVEAN AM LOKUIT MULT TIMP IN UKRAINA/AM RUDE MAME UNA VIE SI UNA DECEDEATA/AM FAKUT SERVICIUL MILITAR SINT STARSII STRELOK/AM LOKUIT IN NIKOLAEVSKAEA OBL.BEREZANSKII RAION S.NOVOFEDOROVKA VREAU SA LUPT PENTRU UKRAINA SI UNDE AS PUTEA SA MA PREZINT SKRIETII VA ROG ADRESA.

  • VITALE BALAN

   SI EU VREAU SA LUPT PENTRU UKRAINA IMPOTRIVA ROSIEI SA FIU DOBROVOLINII SA LUPT PENTRU INDEPENDENTA UKRAINEI

 5. BALAN VITALE

  UNDE SA MA PREZINT SA LUPT PENTRU UKRAINA SA FIE O TARA INDEPENDENTA/TOATE INFORMATIILE DESPRE MINE SINT IN NIKOLAEV BEREZANI S.NOFEDOROVKA UNDE AM LOKUIT MAI MULTI ANI IMPREUNA KU PARINTII

 6. VITALE BALAN

  VRAU SA LUPT PENTRU UKRAINA

 7. cu cine pot vorbii!! Am ceva experienta!!! Bosnia nu mai dau de ei!!
  GORAJDE 95!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *