PRIMUL ROMÂN DISPĂRUT ÎN URMA ATACULUI DE LA NISA A FOST GĂSIT MORT

barbat-mort-696x588
Ministerul Afacerilor Externe anunță decesul unui cetățean român în urma atacului de la Nisa, membru al familiei care a fost dată dispărută anterior.

„Procedura de identificare a corpului neînsuflețit al victimei de cetățenie română, efectuată de către autoritățile franceze, s-a finalizat în urmă cu puțin timp, cu sprijinul autorităților române”, mai informează MAE.

Minorul și mama sa au fost identificați printre răniți, aflându-se internați în două spitale din Nisa. Starea lor de sănătate evoluează pozitiv.

În prezent, reprezentantul Consulatului General al României la Marsilia, precum și consulul onorific la Nisa se află alături de familia cetățeanului român decedat, acordând în continuare sprijinul necesar.

De asemenea, reprezentanții Ambasadei României la Paris și ai Consulatului General al României la Marsilia mențin legătura permanentă cu Celula de Criză instituită de autoritățile franceze.

Ministerul Afacerilor Externe adresează sincere condoleanțe familiei îndoliate și va acorda întreaga asistență necesară în continuare.

Vezi si: ATENTAT TERORIST! ZECI DE MORTI SI SUTE DE RANITI IN FRANTA!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

763 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile