Primul ministru care admite riscul revenirii la starea de urgență: O să ajungem în situaţia de a evalua posibilitatea, dacă nu purtăm măști și ascultăm de PSD

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a atras atenţia, vineri, asupra faptului că Guvernul ar putea fi în situaţia de a evalua posibilitatea reintrării în starea de urgenţă. Afirmațiile vin în contextul în care președintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, au spus că pentru moment nu se pune problema de așa ceva dar că se va lua orice măsură necesară dacă situația o impune.

Violeta Alexandru a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Botoşani, că populaţia trebuie să ia în serios semnalele autorităţilor şi să respecte regulile impuse pentru prevenirea extinderii pandemiei de COVID-19.

„Trebuie să purtăm măşti, trebuie să ne spălăm pe mâini, trebuie să luăm în serios semnalele autorităţilor. Unii dintre noi nu o fac. Marea majoritate o fac, dar dacă nu o facem toţi şi dacă considerăm şi ascultăm tot fake news-ul PSD care ne spune că nu există niciun pericol, nu există nicio problemă că Guvernul exagerează şi cu toate acestea avem oameni bolnavi în spitale, o să ajungem într-adevăr în situaţia de a evalua posibilitatea reintrării în starea de urgenţă”, a afirmat ministrul Muncii, la finalul unei întrevederi cu oamenii de afaceri din Botoşani.

Citiți și:  Nepotisme la cel mai inalt nivel. De la PATISERIE, 'ÎNSCĂUNAT' de Violeta Alexandru, la Ministerul Muncii!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Urmareste canalul nostru de Telegram! Click aici.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile