PRIMUL DECES după vaccinare ÎN ROMÂNIA. Un asistent medical din Constanța a făcut infarct la o zi de la imunizarea anti-covid

Un asistent medical din Constanța a decedat la scurt timp după ce fusese vaccinat anti-Covid-19. Imediat cum a simțit că îi este rău, bărbatul a chemat o ambulanță pentru a fi transportat la spital. și-a pierdut viața în noapte de marți spre miercuri, după ce luni i se administrase vaccinul împotriva Covid-19, informează Antena3.

Dintr-o dată, bărbatul a început să aibă dureri toracice insuportabile, motiv pentru care a sunat imediat la Ambulanță pentru a fi ajutat.

Colegii său s-au prezentat de urgență la domiciliul acestuia și l-au preluat pentru a fi transportat la spital. Din păcate, bărbatul a murit în drum către unitatea medicală.

Rezultatul necropsiei arată că bărbatul a suferit un infarct.

Citiți și:  Așa apar nevaccinații majoritari în ATI – cei care nu au trei doze sunt declarati nevaccinați!

Acesta ar fi primul caz de deces al unui cadru medical din România, după administrarea vaccinului de la Pfizer. La începutul anului, o asistentă medicală din Portugalia a murit subit la două zile după ce a fost vaccinată anti covid 19.
Cauzele exacte ale decesului nu au fost încă stabilite, dar autoritățile medicale speră că vor fi stabilite în timpul autopsiei.

În SUA, medicul obstetrician Gregory Michael, a fost vaccinat pe 18 decembrie și a murit după 16 zile, sc, după ce a primit serul Pfizer, după ce, internat cu o boală autoimună, a suferit un accident vascular cerebral hemoragic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Citiți și:  Alertă INSP: Crește procentul morților vaccinați anti-covid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *