Primul DECES după DOZA a treia de VACCIN. Asistentă de 50 de ani din Suceava MOARTĂ la patru zile după injectarea cu doza 3. VIDEO

  • Asistentă medicală în vârstă de 50 de ani, din Suceava, vaccinată cu 3 doze, decedată, miercuri seara, la nici 4 zile după ultima injecție.
  • Autoritățile susțin că a murit „de Covid”.
  • Încă o dată, „eficiența” și „siguranța” vaccinurilor și-au spus cuvântul.

Potrivit Monitorului de Suceava, femeia fusese vaccinată cu doza a treia de ser Covid în data de 3 octombrie și, potrivit DSP-ului Suceava, ar fi avut comorbidități precum obezitatea și diabetul zaharat. Cum se află despre asemenea comorbidități numai după vaccinare, când în mod normal ar trebui luate în seamă înainte de vaccinare, rămâne un mister al DSP-ului, ținut în secret la nivel național. Ne amintim că în cazul lui Bogdan Daniel Berki, un tânăr decedat după vaccin la Hunedoara, DSP-ul local a invocat tot o obezitate. Fotografiile tânărului mort au contrazis însă minciuna DSP.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, dr. Dan Teodorovici, a declarat, joi, ca femeia a spus, la internare, că a doua zi după vaccinare, deci pe 4 octombrie, a avut contact cu o persoană pozitivă și apoi s-a simțit rău.

Pe 5 octombrie s-a prezentat la spital și a fost internată, având deja saturație de oxigen sub 50 la sută. Femeia a declarat, de asemenea, că la momentul vaccinării era asimptomatică.

La internare a primit imediat oxigen, dar starea ei s-a agravat și miercuri, pe 6 octombrie, a fost transferată în UPU pentru a fi ventilată non invaziv. Starea i s-a agravat și a trebuit să fie intubată, transmite sursa citată.

Miercuri după-amiază s-a eliberat un pat la ATI și a fost transferată în ATI, dar, din păcate, spre seară a murit.

„Din ancheta epidemiologică efectuată și după opinia medicilor epidemiologi, nu este o legătură între vaccinarea cu doza a 3-a pentru SARS-CoV-2 și evoluția bolii, respectiv decesul”, afirmă Gabriela Băncilă, o reprezentantă a DSP Suceava (video).

Medicii încearcă să inducă ideea că, la momentul injectării cu a 3-a doză, femeia ar fi fost deja infectată cu noul coronavirus și asimptomatică. Femeia însă a declarat că a avut contact cu o persoană pozitivă a doua zi după vaccinare, nu înainte de vaccinare. La fel de bine putem presupune și că ea a fost victima uneia dintre cele mai comune reacții adverse ale serurilor experimentale Covid, anume contractarea bolii Covid-19. Dar concluziile finale le lăsăm în seama specialiștilor. Dacă vor veni vreodată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *