Primele poze cu Ioana Boureanu BATUTA de trei tiganci. Fiica lui Cristi Boureanu are jumatate de cap bandajat

Sambata noapte, in club Loft, fiica fostului politician a fost batuta in doua reprize de trei tinere tiganci, fara pic de mila.

Poze cu Ioana Boureanu batuta. Fiica lui Cristi Boureanu are jumatate de cap bandajat. Totul dupa ce a fost batuta mar intr-un club de fite din Capitala. Conflictul intre cele patru tinere a inceput in baia clubului. Cele trei tinere de etnie ocupau toate chiuvetele si Ioana le-a rugat sa ii faca si ei loc sa se spele pe maini.

Din acel moment, Ioana Boureanu a fost batuta mar. Conflictul a inceput cu o palma data de una dintre agresoare. Apoi celelalte doua s-au napustit asupra Ioanei Boureanu cu pumnii si picioarele, informeaza national.ro. Conflictul a fost aplanat de bodyguarzi care au scapat-o pe Ioana de agresoare.

Dupa ce au asigurat-o ca cele trei fete de etnie tiganeasca au fost date afara din club, Ioana s-a dus la farmacie cu o prietena. Si-a luat cele necesare pentru a isi trata ranile. Cand s-a intors in club cu cele necesare, a ajuns la bar. Acolo, Ioana a dat fix peste cele trei agresoare despre care bodyguarzii ii spusesera ca le-au dat afara.

Fetele i-au dat Ioanei cu un pahar in cap. Sangele a inceput sa tasneasca si fiica lui Boureanu a ajuns la Urgente. Medicii au fost nevoiti sa ii rada o portiune din par pentru a ii pune patru copci. Cristi Boureanu a fost alaturi de fiica lui, la spital si la IML. Acesta vrea ca agresoarele sa fie pedepsite.

„Sunt la IML. Sunt intr-o situatie foarte delicata. Fiica mea a fost batuta, are capul spart. Am fost la medic si au cusut-o. I-au spart un pahar in cap, fix ca in filmele de groaza. Sangele a inceput sa tasneasca…”, a declarat Cristian Boureanu, pentru Click!

Ieri, Ioana Boureanu a fost fotografiata in timp ce astepta la IML. Tanara are jumatate de cap bandajat, dupa cum se poate vedea in imaginile click.ro. Miercuri, 6 februarie, Ioana Boureanu va implini 18 ani.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *