Primele poze cu Ioana Boureanu BATUTA de trei tiganci. Fiica lui Cristi Boureanu are jumatate de cap bandajat

Sambata noapte, in club Loft, fiica fostului politician a fost batuta in doua reprize de trei tinere tiganci, fara pic de mila.

Poze cu Ioana Boureanu batuta. Fiica lui Cristi Boureanu are jumatate de cap bandajat. Totul dupa ce a fost batuta mar intr-un club de fite din Capitala. Conflictul intre cele patru tinere a inceput in baia clubului. Cele trei tinere de etnie ocupau toate chiuvetele si Ioana le-a rugat sa ii faca si ei loc sa se spele pe maini.

Din acel moment, Ioana Boureanu a fost batuta mar. Conflictul a inceput cu o palma data de una dintre agresoare. Apoi celelalte doua s-au napustit asupra Ioanei Boureanu cu pumnii si picioarele, informeaza national.ro. Conflictul a fost aplanat de bodyguarzi care au scapat-o pe Ioana de agresoare.

Dupa ce au asigurat-o ca cele trei fete de etnie tiganeasca au fost date afara din club, Ioana s-a dus la farmacie cu o prietena. Si-a luat cele necesare pentru a isi trata ranile. Cand s-a intors in club cu cele necesare, a ajuns la bar. Acolo, Ioana a dat fix peste cele trei agresoare despre care bodyguarzii ii spusesera ca le-au dat afara.

Fetele i-au dat Ioanei cu un pahar in cap. Sangele a inceput sa tasneasca si fiica lui Boureanu a ajuns la Urgente. Medicii au fost nevoiti sa ii rada o portiune din par pentru a ii pune patru copci. Cristi Boureanu a fost alaturi de fiica lui, la spital si la IML. Acesta vrea ca agresoarele sa fie pedepsite.

„Sunt la IML. Sunt intr-o situatie foarte delicata. Fiica mea a fost batuta, are capul spart. Am fost la medic si au cusut-o. I-au spart un pahar in cap, fix ca in filmele de groaza. Sangele a inceput sa tasneasca…”, a declarat Cristian Boureanu, pentru Click!

Ieri, Ioana Boureanu a fost fotografiata in timp ce astepta la IML. Tanara are jumatate de cap bandajat, dupa cum se poate vedea in imaginile click.ro. Miercuri, 6 februarie, Ioana Boureanu va implini 18 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.