Primele informații: cauza decesului Cristinei Țopescu! Este cea mai tristă veste posibilă

Cristina Țopescu a murit. Deși era un înger și mulți cunoscuți o plâng acum, nimeni nu a vizitat-o să vadă de ce nu mai răspunde la telefon de trei săptămâni. Vecinii au alertat în cele din urmă Poliția. Oamenii legii au spart ușa și au găsit-o pe jurnalsită întinsă pe pat, în haine de noapte. Primele informații arată că aceasta ar fi murit în somn.

Cristina Țopescu era mare iubitoare de animale. Toți cei care au intrat în direct pentru a-și exprima regretul au povestit cât de mult iubea aceasta câinii, pisicile și toate necuvântătoarele în general. Tatăl ei, celebrul comentator sportiv, Cristian Țopescu a murit în urmă cu un an de zile. Mama ei, în schimb, trăiește.

Apropiații o plâng

„NU POT SA CRED!!!!!CRISTINA TOPESCU, BUNA MEA PRIETENAl
DE CE, DOAMNE???!!!”, a scris celebra doctoriță pe facebook.

Monica Pop a spus că a fost pentru prima dată când Cristina Țopescu nu i-a răspuns la urările de Anul Nou, dar că nu și-a imaginat că jurnalista ar fi pățit ceva. Era convinsă că nu a văzut mesajul, mai ales că în urmă cu un an au mers la mai multe evenimente împreună.

Tocmai am aflat că a murit Cristina Topescu. E foarte greu să procesez informația. Cristina a fost unul dintre jurnaliștii pe care îi respect, cu care am colaborat nu o singură dată, de-a lungul anilor. O știu din perioada când era imaginea știrilor la Prima Tv, m-am reîntâlnit cu ea și am făcut mai multe emisiuni în perioada ei la Antena 3. E oribil. Îngrozitor. Mai avea multe lucruri de făcut, de zis pentru țara asta căreia i-a dat atât de mult, și care până la urmă i-a dat atât de puțin înapoi.
Păcat. Atât de păcat”, a scris și psihiatrul Gabriel Diaconu pe facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.