PRIMELE IMAGINI cu sosirea REFUGIATILOR in Romania

galati-600x300

Primii refugiati au ajuns astazi in Romania. Este vorba despre 15 persoane care au venit de la Atena cu un avion de linie. Din grupul celor 15 persoane fac parte barbati, femei si trei copii, informeaza Digi24.

Au venit la Bucuresti cu un avion de linie de la Atena. Dupa ce au fost finalizate formalitatile, timp de o ora, refugiatii au fost urcati intr-un microbuz al Ministerului de Interne si insotiti de o duba a Jandarmeriei, vor fi dusi la Centrul de refugiati de la Galati.

Cei 15 sunt parte a unui prim lot de refugiati, dintre cei ajunsi in Grecia. Ei fost selectati pentru a ajunge in Romania, prin mecanismul cotelor de relocare. Imigrantii au cerut discretie totala fata de presa. In 2016 si 2017, Romania ar urma sa primeasca 4.200 de refugiati.

Romania va primi, incepand cu luna martie, refugiati aflati pe teritoriul Uniunii Europene, iar in urma discutiilor s-a ajuns la 160 de persoane din Italia si 135 din Grecia, a declarat in 18 februarie seful Inspectoratului General pentru Imigrari (IGI), chestor principal Viorel Vasile.

Anul trecut, tara noastra s-a angajat sa primeasca din proprie initiativa 1.800 de emigranti, dar a votat impotriva cotelor obligatorii care ar fi fost mult mai mari.

„Anul trecut s-a luat decizia, la nivelul UE, ca Romania sa participe la relocarea mai multor refugiati din Italia si Grecia. In acest moment, in urma legaturii cu cele doua tari, s-a ajuns la 160 de persoane din Italia si 135 din Grecia. Noi am inaintat scrisori de intentie, au fost efectuate verificarile de rigoare, asteptam sa fie trimise aceste persoane catre Romania. Totul depinde doar de colegii din cele doua tari”, a spus Viorel Vasile.

VEZI SI: Primii REFUGIATI ajung astazi in Romania. Un partid ii asteapta cu PROTESTE

„De asemenea, s-au luat masuri pentru a suplimenta cele 950 de locuri de cazare aflate in cele sase centre de azil. In acest moment, gradul de ocupare este de 11%, ceea ce inseamna ca avem o marja destul de sigura. Vom mai putea suplimenta, asa cum am mai spus, cateva locuri, iar in perioada urmatoare voi prezenta conducerii Ministerului de Interne rezultatul evaluarii pe care am dispus-o, astfel incat sa putem propune si masuri pe termen scurt, dar si solutii pe termen lung, astfel incat Romania sa faca fata, daca va fi nevoie, unui flux masiv de imigranti”, a aratat seful IGI.

VEZI SI: Ce spune Vechiul Testament despre imigranţii care invadează Europa

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

6 comentarii

  1. Refugiati, sau soldati? Dece unul care avea o plasa in mana, si-a ascuns fata?

  2. Ne ajunge saracia noastra !
    Avem copii care stau in canale, batrani flamanzi pe strazi, tineri cu 2 facultati dar fara serviciu ! Ce cauta astia la noi ?

  3. Georgescu Viorel

    Cineva trebuie sa sesizeze parchetul general

  4. paraschiva nagy

    pentru ei are tara bani de antretinut dar loc pentru batrani nevoias nici gand domni din parlament credeti ca astea osa va deie pensia vopastra at ales domni mei nasa voastra bravo sava belesca cu nemul vostru praf sunteti asa conduceti o tara care a noastra cine la cine comanda la carma tarisoarei mele donilor trezitiva nu banul face omul nulmai vindeti pe noi si sufletele copii vostri diavolul va conduce altfel nucred sa nu poata antelege ce e rau ce e bun pacat ca a evoluat omenirea atat de departe si mult dar fara rost vomfi martori la canibaliz………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *