NATIONALSTIRI

Primele imagini ale CARNAGIULUI de la Breaza! Doi oameni au murit, iar alţi 6 sunt în stare gravă. La faţa locului acţionează 26 de pompieri

br3

Carnagiu pe DN1, la Breaza! Două persoane au murit, iar alte șase sunt în stare gravă după un accident în care au fost implicate patru mașini, duminică, la Breaza, în Prahova.

În urma impactului devastator, trei victime au rămas încarcerate, două fiind în stop cardio-respirator.

Medicii au efectuat manevre de resuscitare pentru victimele aflate în stop cardio-respirator, doi cetățeni străini, însă fără succes.

Un al treilea cetățean, tot străin, e în stare gravă.

De asemenea, o fată de 20 de a suferit fracturi și la mâini și picioare, iar o alta de 19 ani are un traumatism toracic și de coloană.

O femeie de 51 de ani a suferit fracturi de col femural.

La fața locului acționează 26 subofițeri cu 3 autospeciale de descarcarare, o mașina de stingere, 2 ambulante SMURD, o ambulanta de terapie intensiva mobila, o autospeciala pentru transport victime multiple și 5 ambulante ale Serviciului Județean de Ambulanța.

br1 br2

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.