Primarul Buzaului, PSD-istul Constantin Toma, mana in mana cu cefele late de la firmele de firmele de paza, da afara politistii locali!

politialocala

Un număr de 80 de polițiști locali din Buzău, dintre cei peste 300 de agenți din sectorul pază care vor fi disponibilizați, au mers joi la deputatul PMP Adrian Mocanu, pentru a-i cere sprijin. Ei l-au rugat pe parlamentar să facă toate demersurile pentru a-i ajuta să își păstreze locul de muncă.

După întâlnirea cu reprezentanții polițiștilor locali, la care au participat și consilierii municipali ai PMP, conducerea popularilor buzoieni a tras concluzia că prin demersurile îndreptate împotriva polițiștilor locali de la pază primarul Constantin Toma săvârșește un abuz.

”Reprezentanții Poliției Locale au adus la cunoștința conducerii PMP Buzău faptul ca primarul Toma face personal presiuni asupra directorilor unităților școlare din municipiul Buzău, cerându-le rezilierea contractelor cu Poliția Locală. Acest fapt este inadmisibil, excede în mod clar competentelor primarului și se constituie într-o faptă care poartă numele de abuz în funcție. În lumina sesizărilor polițiștilor locali, semnalele publice potrivit cărora Toma încearcă favorizarea unor firme de pază pentru obținerea de contracte cu instituțiile publice capătă formă și credibilitate”, se arată într-un comunicat transmis de conducerea PMP Buzău.

Popularii buzoieni anunță că se vor implica, cu toate forțele, în apărarea intereselor polițiștilor locali asupra cărora planează perspectiva disponibilizării.

”Având în vedere că acest caz are implicații grave ce țin de siguranța cetățeanului, PMP Buzău s-a angajat în fata polițiștilor locali că: nu va tolera abuzurile și interesele penale ale primarului pesedist Toma Constantin, va asigura reprezentare juridică gratuită angajaților Poliției Locale care se vor judeca cu acesta, va avea intervenții, prin președintele Adrian Mocanu, la ministrul Muncii, pentru a încerca o mediere legală și instituțională a situației, va face interpelări parlamentare către toți factorii decidenți pentru a pune frâu iureșului de ilegalități declanșate de Toma la Buzău”, se arată în comunicat.

VEZI SI: SCANDALOS: Terasa de la NO LIMIT a fost reamplasata!

La întrevederea cu membrii din conducerea organizației buzoiene a Partidului Mișcarea Populară au participat peste 80 de reprezentanți ai Poliției Locale Buzău.

VEZI SI: Constantin Toma a pus ochii si pe parcul Crang!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.