Primarul Aradului doreste sa organizeze un miting impotriva “casatoriilor” GAY

Primarul Aradului, democrat-liberalul Gheorghe Falca, a auntat ca doreste sa organizeze un miting impotriva “casatoriilor” intre persoanele de acelasi sex. Edilul sef l-a acuzat pe Victor Ponta, in urma cu cateva zile, ca doreste, “chiar daca prin interpusi precum deputatul USL Remus Cernea, (…) un proces legislativ in directia legalizarii casatoriilor gay”. Ca o ironie a sortii, Falca este finul presedintelui Traian Basescu, el insusi un promotor al propagandei homosexuale.

“Saptamana viitoare va fi o intalnire cu preoti, pastori, pentru a se pregati un miting in Arad. Un miting ca mesaj catre parlamentarii de Arad, pentru ca acestia sa cunoasca pozitia crestina a orasului. E bine ca parlamentarii sa cunoasca pozitia comunitatii. Sa nu facem miscari de strada ca si in Franta, dupa legiferarea casatoriei intre persoane de acelasi sex. E bine ca alesii sa cunoasca o a numita pozitie”, a spus Gheorghe Falca, intr-o emisiune TV, conform cotidianului Adevarul.

“Aceasta mare temere a casatoriilor intre persoane de acelasi sex a ajuns in Romania dupa fenomenul din Franta si a ajuns si prin interpretarea si dorinta unui deputat, domnul Remus Cernea. Eu sunt pentru definire, daca nu in Constitutie, oricum in lege. Daca astazi doreste cineva casatoria intre barbat si barbat, poate maine doreste un barbat cu doua femei. Cred ca ar trebui sa ne oprim acolo suntem”, a continuat edilul.

In data de 14 iunie, Gheorghe Falca afirmase ca Victor Ponta, “un mare admirator al actualului presedinte Francois Hollande”, “pare sa-i urmeze modelul de stangism extrem si inadecvare la prioritatile reale”.

“Ca si Francois Hollande, Victor Ponta isi doreste supraimpozitarea veniturilor mari si, chiar daca prin interpusi precum deputatul USL Remus Cernea, sustine un proces legislativ in directia legalizarii casatoriilor gay. Iar paralelismul intre premiul roman si presedintele francez nu se opreste aici, amandoi inregistrand, in ceea ce priveste situatia economica si sociala, esec dupa esec”, afirmase Falca, citat de cotidianul local Arad Online. Sursa: FrontPress.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.