Primarul acesta vrea sa renască tara?

Este o întrebare.

Tocmai am auzit despre aceasta nouă știre cum că Gheorghe Popa, primarul comunei Mischii, vrea să dea bani pentru mai mulţi copii, și mă intreb…cum se va termina asta? Cu ţiganii făcând mai mulți puradei, pe mai mulți bani?

Activenews:

Primarul comunei Mischii din județul Dolj a anunțat, marți, că familiile tinere vor primi 1500 de lei pentru fiecare nou-născut, ca stimulent financiar pentru încurajarea nașterii de copii, informează Mediafax.

Eu tot ce sper e că se va rezolva treaba asta cu bine, că poate asta o vrea el, dar să dea la Românii reali, nu la ţigani.

„Am luat decizia în Consiliul Local Mischii, în urmă cu câteva zile. Cei 1.500 de lei îi vom acorda pentru copiii născuți, începând cu 1 ianuarie 2019. Este o măsură necesară pentru că a scăzut foarte mult natalitatea la nivelul comunei”, a declarat Gheorghe Popa, primarul comunei Mischii, pentru agenția de știri Mediafax.

Anul trecut, în comuna Mischii, situată la circa 10 kilometri de municipiul Craiova,  au fost născuți 10 copii, iar anul acesta, de când s-a luat în calcul stimulentul bănesc, sunt deja șase copii nou-născuți. Conform recensământului din 2011, în această localitate trăiau la acea dată 1760 de locuitori.

În afara natalității scăzute, factori precum îmbătrânirea populației, rata mortalității și mutarea tinerilor la oraș pot duce, pe termen lung, la depopularea până la dispariție a satelor românești.

Domnul Popa măcar dă ceva în schimb mamelor, și prin asta, el dă ceva in schimb și copiilor care se vor naște, că cine știe, poate din acei bani pe lângă venitul lunar, se poate face o familie mai bună.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Totuși, poate acele mame vor abandona copiii pe străzi și vor lua doar banii, pentru că unele femei fac copii doar ca să fie ele curve în continuare, așa că situaţia asta este cam mixtă pentru mine personal.

Eu cred că acest caz, dacă este jucat cu carţile cele mai bune pe masă, poate fi un nou început, pentru copiii Români, sa se nască mai mulţi copii buni, deoarece ţara asta este prea goală după ce au plecat așa de mulţi in străinătate.

Problema natalităţii trebuie sa fie rezolvată în orice caz, pentru că nu se mai poate cu lipsa de copii în ţară.

Citiți și:  Feriți-vă de acești infractori periculoși care vă bat la ușă! Ocupă casele proprietarilor cu forţa. Gruparea care a speriat România

Fie se va naște o nouă generaţie, fie vom rămâne doar cu ţigani si pensionari. Poate ideea primarului este bună, dar ar putea sa fie exploatată pentru bani.

Autor: Sterie Ciumetti / Incorect Politic

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.