“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONAL

Primăria a montat stâlpi cu led care să lumineze spre cer, nu spre stradă!

iluminat pe dealuri 1 1536x727 1

La Piatra-Neamț, actuala administrație vrea să bată noi recorduri lucrări făcute în bătaie de joc, pe banii contribuabililor.

După ce, în urmă cu câțiva ani, fostul primar Dragoș Chitic (care ar vrea din nou la primărie sub umbrela PSD) a asfaltat o stradă în mijlocul câmpului și a făcut orașul de râsul țării, a urmat actualul edil, Andrei Carabelea (PNL), care a montat zeci de stâlpi cu led pe un deal care era inițial fără utilități sau case.

strada piatra neamt 640x400 1

Și asta nu e tot: de curând s-a observat că firma desemnată de administrația Carabelea să monteze iluminatul cu led din câmp, au montat câteva leduri invers, să bată spre cer, nu spre pământ.

WhatsApp Image 2024 01 01 at 16.16.27 9104bd2e

Este de noaptea minții ce se întâmplă la Piatra-Neamț în mandatul actualei administrații, cu lucrări care mai de care mai controversate, executate prost și la prețuri astronomice. Multe am vâzut în acești 3 ani, dar stâlpi care să lumineze cerul și nu strada, nu credeam să vedem vreodată.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.