VIDEO – Un primar din Hunedoara a sărit cu furca la un sătean: „Mă duc în puşcărie, dar acum îţi bag asta-n burtă”

rimar

Traian Bugari, primarul comunei Densuş, a fost filmat în timp ameninţa un localnic cu o furcă. Se supărase că a fost urmărit în sat şi că a fost acuzat că foloseşte maşina primăriei în interes personal. „Mă duc în puşcărie, dar acum îţi bag asta-n burtă”, a fost mesajul cu care primarul l-a alungat pe sătean din faţa casei sale.

Traian Bugari, primarul comunei Densuş, din Ţara Haţegului, a fost protagonistul unor scene şocante. S-a repezit cu furca asupra unui localnic, Alin Andrioni, cel care îl urmărise în timp ce se întorcea cu maşina de serviciu la casa din Poieni. Primarul a fost chemat la poartă şi întrebat de ce foloseşte maşina primăriei în interes personal.

„Mă, dacă nu îmi vine să vă dau în bot, nu vă e ruşine, măi nemernicilor”, şi-a întâmpinat primarul oaspeţii nepoftiţi. Printre explicaţii şi ameninţări, Traian Bugari i-a cerut interlocutorului să plece din faţa casei sale. Acesta i-a răspuns că sună la 112 pentru a anunţa furtul maşinii primăriei.

În faţa ameninţării şi a ironiilor, primarul din Densuş şi-a pierdut cumpătul şi s-a întors din curte cu o furcă. „Pleci sau nu pleci, că mă duc în puşcărie, dar acum îţi bag asta-n burtă”, i-a spus Bugari bărbatului aflat în maşină, îndreptând furca spre el.

Scena a fost înregistrată cu o cameră video de pasagerul de pe locul din dreapta al maşinii lui Alin Andrioni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Un cometariu

  1. doru ciobanu

    Respect Alin stiu ca nu e usor
    Daca ar fi mai multi ca tine…
    Respect si stima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.