VIDEO – Un primar din Hunedoara a sărit cu furca la un sătean: „Mă duc în puşcărie, dar acum îţi bag asta-n burtă”

rimar

Traian Bugari, primarul comunei Densuş, a fost filmat în timp ameninţa un localnic cu o furcă. Se supărase că a fost urmărit în sat şi că a fost acuzat că foloseşte maşina primăriei în interes personal. „Mă duc în puşcărie, dar acum îţi bag asta-n burtă”, a fost mesajul cu care primarul l-a alungat pe sătean din faţa casei sale.

Traian Bugari, primarul comunei Densuş, din Ţara Haţegului, a fost protagonistul unor scene şocante. S-a repezit cu furca asupra unui localnic, Alin Andrioni, cel care îl urmărise în timp ce se întorcea cu maşina de serviciu la casa din Poieni. Primarul a fost chemat la poartă şi întrebat de ce foloseşte maşina primăriei în interes personal.

„Mă, dacă nu îmi vine să vă dau în bot, nu vă e ruşine, măi nemernicilor”, şi-a întâmpinat primarul oaspeţii nepoftiţi. Printre explicaţii şi ameninţări, Traian Bugari i-a cerut interlocutorului să plece din faţa casei sale. Acesta i-a răspuns că sună la 112 pentru a anunţa furtul maşinii primăriei.

În faţa ameninţării şi a ironiilor, primarul din Densuş şi-a pierdut cumpătul şi s-a întors din curte cu o furcă. „Pleci sau nu pleci, că mă duc în puşcărie, dar acum îţi bag asta-n burtă”, i-a spus Bugari bărbatului aflat în maşină, îndreptând furca spre el.

Scena a fost înregistrată cu o cameră video de pasagerul de pe locul din dreapta al maşinii lui Alin Andrioni.

56 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU