“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Primar din Iași, relații sexuale în birou, cu două minore răpite! A plătit 100 de lei unui proxenet

c4gg

Primar din Iași, relații sexuale în birou, cu două minore răpite! A plătit 100 de lei unui proxenet

Recent s-a descoperit faptul că Damian Butnariu, primarul din comuna Mogoșești Siret (județul Iași), este citat în calitate de martor într-un dosar penal de trafic de minori.

Acesta a declarat în fața oamenilor legii că recunoaște faptul că a întreținut relații intime cu două tinere minore, provenite de la proxeneți. Se pare că totul s-ar fi petrecut chiar în sediul primăriei.

Cele două fete erau traficate de proxeneți cunoscuți din zona orașului Pașcani. Bărbații sunt acum cercetați pentru trafic de carne vie și riscă pedepse grele din partea judecătorilor.

Lista de acuzații nu se oprește aici, căci ei sunt bănuiți că ar fi racolat și obligat să se prostitueze 12 tinere, o parte dintre ele chiar minore, în perioada 2007-2009.

Primarul ar fi plătit suma de 100-150 de lei unui proxenet din Pașcani

Totul a ajuns în vizorul oamenilor legii după ce o fată de 17 ani, care între timp s-a căsătorit, a depus o plângere împotriva proxenetului Adrian Buduroi, pe care îl acuză că a răpit-o pe ea și pe sora ei, în scopul de-a e obliga să se prostitueze.

În acelaşi document se mai precizează că primarul şi-a menţinut declaraţia şi în timpul procesului. Sentinţa nu este definitivă şi, în perioada următoare, procesul se va relua la Curtea de Apel Iaşi.

Contactat telefonic recent de către cei de la „Ziarul de Iaşi“, primarul Butnariu a fost destul de incoerent. Nu a negat explicit declaraţia dată în faţa anchetatorilor, ci doar a motivat că nu îşi aduce aminte. „Hmmm, nu mai ştiu, e mult de atunci“, a spus primarul. Se cunoaște faptul că proxenetul a primit suma de 100 sau 150 de lei pentru serviciile prestate de cele două tinere.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.