Prima reacție a soției polițistului împușcat de un interlop tigan

Soția polițistului împușcat mortal de un interlop din județul Timiș a avut o reacție sfâșietoare când a ajuns la locul unde s-a petrecut crima.

Polițistul din Timiș a fost împușcat mortal de interlop, în timpul desfășurării unui raid organizat pentru capturarea infractorului. Acesta fusese dat în urmărire internațională pentru tâlhărie și avea de executat un mandat de închisoare cu executare, scrie observator.tv.

Soția polițistului mort la datorie a avut o reacție sfâșietoare la locul incidentului și a strigat către colegii bărbatului să o lase să își vadă soțul.

Poliţistul împuşcat se numește Cristian Amariei, avea 43 de ani şi activa la Postul de Poliţie din Recaş. Medicii au constatat decesul bărbatului, după mai multe minute de resuscitare. Colegii nu-și revin după cele întâmplate și au transmis un mesaj emoționant.

„Din păcate, azi a mai căzut un coleg la datorie! De această dată împușcat în gât și piept, în plină stradă, în com. Izvin, din jud. Timiș! Cristian Amariei, la doar 43 de ani, a căzut secerat de gloanțele trase de un urmărit internațional. Medicii au făcut tot ce au putut pentru a-i salva viața polițistului, dar inima acestuia a refuzat să mai bată. Individul care a tras focurile de armă este căutat în continuare. Să-ți fie țărâna ușoară, Cristi!” se arată într-o postare pe rețelele de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.