GENERAL

PRIMA DECLARAȚIE DESPRE ”MOARTEA LUI NICOLAE FURDUI IANCU”

nfi

În mediul online circula o știre conform căreia Nicolae Furdui Iancu ar fi murit din cauza unui stop cardio-respirator. Ei bine, acum au apărut primele declarații despre ”moartea lui Nicolae Furdui Iancu”.

”S-a stins din viață cel mai îndrăgit artist al poporului Nicolae Furdui Iancu, la vârsta de 63 de ani”, cam așa suna titlul pe site-ul stiri-de-urgenta.info. În textul propriu-zis al știrii, Nicolae Furdui Iancu s-ar fi stins din viață în locuința sa din Alba Iulia din cauza unui stop cardio-respirator. Medicii i-ar fi interzis fumatul însă el n-ar fi renunțat la viciu. Culmea exista și o declarație a soției artistului care confirma trecerea în neființă a lui Nicolae Furdui Iancu.

„Vestea poate veni ca un şoc pentru mulţi dintre voi, dar soţul meu ultimul timp a fost într-o mare suferinţă. L-am susţinut până în ultimul moment şi i-am oferit toată dragostea de care avea nevoie. Din păcate, nu a mai reuşit să lupte”, ar fi spus soţia lui Nicolae Furdui Iancu pentru site-ul citat.

Ca să elucidăm misterul presupusei morți, reporterii l-au contactat telefonic pe Nicolae Furdui Iancu. În mod evident însuși artistul a fost cel care a răspuns și a lămurit întreaga situație bizară.

”Sunt bine, sănătos, trăiesc. Sunt numai aiureli pe Facebook. Oamenii ăștia cred că nu au altă ocupație decât să scrie tâmpenii. Trebuie depistați și puși la punct cei care fac asemenea lucruri”, a spus Nicolae Furdui Iancu.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.