Prima declaraţie a Denisei, tânăra BATUTA PANA LA LESIN de un TIGAN in scara unui bloc: „Am avut un înger cu mine. Nu l-am văzut pe cel care m-a lovit”

Denisa, tânăra agresată brutal de un recidivist în scara unui bloc din Alba Iulia, face primele declarații după incidentul care a șocat o țară întreagă.

Tânăra studentă spune că își amintește unele lucruri petrecute în cursul zilei de sâmbătă, dar că episodul în care a fost agresată s-a șters complet din memoria ei.

„Din ziua de sâmbătă îmi amintesc niște secvențe foarte șterse: îmi amintesc ce am făcut dimineața, am fost la mall la cafea, am venit acasă, am mâncat, am făcut baie. Pe urmă știu că l-am lăsat pe prietenul meu la mall. Eu trebuia să ajung în cetate, la niște prietene de-ale mele. Știu că am avut două convorbiri telefonice: una cu bunica și una cu o prietenă. Mi-aduc aminte că am căutat un loc de parcare, erau mai multe persoane la interfon. Știu că nu am intrat cu ei în lift pentru că aveau bagaje și atât. Atât îmi amintesc. Pe urmă mi-amintesc că deja am ajuns acasă, că l-am contactat pe unchiul meu, l-am întrebat de părinții mei. Apoi îmi amintesc secvențe de la spital”, a declarat Denisa pentru Observator.

Tânăra a precizat că a văzut filmarea care a șocat o țară întreagă și că este sigură de nu l-a văzut pe individul care a lovit-o, pentru că altfel nu ar fi stat cu spatele la el.

„Am văzut filmarea și sunt sigură că nu l-am văzut în momentul acela. Niciodată nu stau cu spatele la cineva, și când merg pe stradă și mi se pare ceva dubios, mă opresc și las să treacă în fața mea. Niciodată, asta știu sigur, nu stau așa”, a precizat Denisa Stan.

Fata spune că nu-și aduce aminte deloc drumul pe care l-a parcurs acasă cu mașina. „Nu-mi amintesc nimic de pe drum. Asta doar cu ajutorul lui Dumnezeu, mi-a dat o putere imensă”, a declarat tânăra agresată sâmbătă seară, la Alba Iulia.

Întrebată dacă ce a simțit când a văzut imaginile, Denisa a răspuns: „Aveam impresia că parcă nu-i vorba despre mine. Sunt imagini șocante. Oricine le vede este de aceeași părere. Am avut noroc. Asta e clar. Am avut un înger care a fost cu mine. Putea să fie mult mai rău. Mă bucur că sunt bine. Acum mă simt bine. Sper să fiu așa și în continuare”.

Tânăra spune că sfatul ei pentru alte tinere este să nu-și etaleze bunurile de valoare.

„Greșeala mea, recunosc, este că tot timpul umblu cu portofelul și telefonul în mână. Le-aș sfătui pe tinere să se ferească, să fie mai precaute, pentru că se vede în ce țară trăim”, a declarat studenta din Alba Iulia.

Denisa spune că nu ar avea ce discuta cu Nicolae Drăgoi, recidivistul care a agresat-o și tâlhărit-o.

„Ce l-aș putea întreba? Am impresia că este un specimen, nu știu cum un om normal ar putea să facă astfel de chestii. Sper să primească pedeapsa pe care o merită, pentru că am înțeles că nu sunt prima lui victimă. Cu această ocazie, vreau să le mulțumesc polițiștilor care l-au prins. Sunt foarte buni, chiar dacă sunt tineri”, a precizat Denisa.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU