“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Prietena de taină a premierului. O femeie celebră din România are acces oricând la Cîțu

maxresdefault 8

Nu o dată i-a luat apărarea în public sau a avut adevărate tirade despre calitățile premierului Florin Cîțu. Dar întâmplările recente surprinse într-o filmare EVZ lasă loc de interpretarea și într-o altă cheie a ceea ce, la o primă vedere, părea doar o profundă admirație.

Una dintre cele mai cunoscute vedete TV din România, Denise Rifai, nu doar că ”are liber” la premierul Florin Cîțu, inclusiv în momente în care acesta e ocupat cu chestiuni politice ori economice, dar este apropiată și de gărzile de corp ale acestuia cu care are, potrivit imaginilor suprinse de reporterul EVZ, o relație amicală.

Denise Rifai este moderatoarea unui talk-show de succes la Kanal D, 40 de întrebări cu Denise Rifai, fiind recunoscută ca o ziaristă care pune în dificultate multe din vedetele României. Iar modul în care l-a abordat pe Florin Cîțu ne arată că Denise Rifai știe să treacă peste “barierele“ ridicate de bodyguarzii acestuia cu dezinvoltura unei jurnaliste stăpână pe meseria ei.

Înainde de descrie derularea evenimentelor filmate recent, se impune o succintă trecere în revistă a câtorva momente, în ordine cronologică.

Profundă admirație exprimată public
În 21 ianuarie 2021, presa relatează pe larg:

”Jurnalista Denise Rifai a comentat despre noul cabinet guvernamental al României. După ce l-a lăudat pe premierul Florin Cîțu pentru fizicul expus la vaccinare, Rifai îi laudă acestuia și calitățile de lider și spune că e exact genul de om de care e nevoie pentru resetarea clasei politice din România. „Nu m-am exprimat public pana acum despre investirea acestui nou cabinet, insa o fac acum, cu mare satisfactie si bucurie!

Avem, Doamne Ajuta, un prim-ministru tanar, sigur pe el, pregatit, un tip citit, care se vede clar ca intelege ce vorbeste, care se exprima liber si degajat, si in care am toata increderea ca va face tot ce poate sa conduca aceasta tara, cat poate de bine!”

La jumătatea lunii aprilie, după demiterea, de câtre premier, a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

”Jurnalista Denise Rifai e de părere că premierul Florin Cîțu va fi cel mai bun ministru al Sănătății pe care îl putea avea România. Rifai spune că rezultatele bunelor decizii pe care Cîțu le va lua se vor vedea imediat.

„Florin Citu va fi cel mai bun ministru interimar al sanatatii pe care l-am avut vreodata! Pentru situatia Actuala in care partiduletele USRPLUS au aruncat Romania in aer, Florin a luat cea mai buna decizie si rezultatele se vor vedea imediat! Este un tip clar la minte, ordonat si precis si va face tot ce trebuiau sa faca, dar au preferat sa fuga, micii politicieni de la USRPLUS.

N am de gand sa ma enervez cu alte cateva miscari politice care nu aveau ce cauta, insa pentru situatia data, cu Florin Citu acolo, 45 de zile putem sta linistiti ca Romania si mai ales Sanatatea e condusa!

Scut pentru premier în scandalul alcool la volan
În 12 august 2021, după apariția informațiilor că Florin Cîțu a făcut închisoare în SUA pentru că a fost prins beat la volan.

”Printre cei care au decis să-i sară în apărare lui Florin Cîțu se numără și jurnalista Denise Rifai. Moderatoarea emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, într-o postare pe Facebook, a plecat de la exemple din politica românească, precum cazul lui Victor Ponta, concluzionând că cele întâmplate nu sunt altceva decât măsuri de înlăturare a lui Florin Cîțu din cursa pentru șefia PNL.

„Dar oare ce trebuia sa faca Premierul, la depunerea juramantului??? Sa vina si sa ne zica “ Popor roman, ma investiti cu increderea voastra dar sa stiti de mine…. “ si sa ne citeasca jurnalul calatoriei lui pana la cei 48 de ani pe care i are acum, sau cum???!Nu mai spun ca documentul a fost scos doar ca sa i fie murdarita imaginea si sa se incerce aruncarea lui din cursa pentru sefia PNL. Pentru ca sefia pnl asezata peste mandatul de premier ii creeaza un profil mult mai puternic si il pozitioneaza intr-o zona de unde va putea accesa functii mai inalte.”

Revenind la filmarea deținută de EVZ, mai concret la o secvență dintr-un material prezentat deja publicului, cel al întâlnirii dintre premierul Cîțu și prietenul și consilierul său, Lucian Isar. Deși desfășurată într-un loc public, discuția dintre cei doi a fost ultra-securizată, un numar mult mai de SPP-iști decât cei care îl însoțesc frecvent pe premier fiind prezenți pe cele doua laturi ale cafenelei situate pe un colț, în Piața Dorobanți.

Toate persoanele care au ajuns, întâmplător sau nu, în zonă, au fost atent ”scanate”, îndepărtate și chiar legitimate de angajații Serviciului de Pază și Protecție, Toate, mai puțin una: Denise Rifai.

Apărută ca din senin, cunoscuta prezentatoare TV s-a dus direct la masa unde premierul Cîțu și Lucian Isar discutau confidențial și a rămas minute de vorba cu ei, fără ca SPP-iștii să facă altceva decât să arunce o privire.

Ba, mai mult…

După ce Rifai a terminat conversația cu premierul și consilierul lui onorific, nu a făcut mai mult de doi pași că a și fost preluată, cu gesturi prietenești, de una dintre angajatele amintitului serviciu. Femeile s-au îmbrățișat, au stat puțin de vorbă cu zâmbete largi, apoi s-au retras împreună la o altă masă, a aceleiași cafenele.

Un alt SPP-ist li s-a alăturat. Atmosfera a fost una degajată, iar cafeaua lor a fost chiar ceva mai lungă decât a premierului. Chiar și după ce acesta și Lucian Isar s-au ridicat de la masă și au plecat împreună, pe jos, preț de câteva minute, Denise Rifai a mai rămas la discuții cu SPP-iștii premierului.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.