fbpx
GENERAL

Prezentatoare a televiziunii de stat ruse: Un război nuclear ar fi „ok” pentru că „toți vom muri într-o zi”

se planuieste sau nu caderea lui vladimir putin

O prezentatoare de la un post de televiziune rusesc le-a spus recent telespectatorilor că un război nuclear ar fi ”ok” pentru că ”toți vom muri într-o zi”.

Rusia a avertizat despre amenințarea „reală” a celui de-al Treilea Război Mondial dacă orice altă națiune intervine în Ucraina.

Acum, o prezentatoare a televiziunii de stat ruse a discutat despre posibilitatea extinderii războiului din Ucraina, spunând telespectatorilor că un război nuclear ar fi „ok” pentru că „toți vom muri într-o zi”.

Potrivit Newsweek, în episodul de marți din ”Seara cu Vladimir Solovyov,” gazda emisiunii care a fost însoțit de șefa instituției mass-media de stat ruse, Margarita Simonyan, a declarat că, pentru a împiedica alte țări să intervină în războiul Rusiei cu Ucraina, un război nuclear ar trebui să fie o posibilitate.

La aceasta, Simonyan a adăugat: „Totul se va termina cu o lovitură nucleară, pentru mine, este mai probabil decât celălalt rezultat. Spre groaza mea, pe de o parte, dar pe de altă parte, înțelegând că este ceea ce este.” Solovyov a intervenit: „Dar noi vom merge în rai, în timp ce ei nu”.

Simonyan a liniștit publicul: ”Toți vom muri într-o zi”.

De menționat că în ultimele zile, mass-media de stat rusă a bombardat telespectatorii cu declarații tulburătoare că al Treilea Război Mondial este iminent.

Mai multe canale de televiziune ruse au fost văzute promovând ideea unei escalade inevitabile, nemaivăzute până acum, asupra invaziei Ucrainei de către țara lor.

Se pare că cetățenii ruși sunt pregătiți pentru ideea că și cel mai rău rezultat este un lucru bun, deoarece cei care mor pentru națiune vor merge în paradis.

Între timp, la începutul acestei săptămâni, ministrul rus de externe Serghei Lavrov a avertizat că riscul unui al Treilea Război Mondial „este grav”. „Este real, nu îl puteți subestima”, a spus Lavrov, înaintea unei întâlniri între SUA și aliați privind trimiterea de noi arme în Ucraina sfâșiată de război.

Sursa: antena3.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.