Previziunile SUMBRE ale unui numerolog celebru. Ce spune despre pandemie

Romeo Popescu, celebrul numerolog român, a dezvăluit la un post de televiziune că știa că anul acesta nu va fi unul bun augur pentru omenire, dar nu se aștepta la o pandemie. Bărbatul a declarat că cifrele pe care le avea i-au arătat acum ceva timp că în 2020 se va întâmpla ceva diferit.

Mai mult decât atât, numerologul a mai precizat la Antena 3 că pandemia de coronavirus de anul acesta va aduce schimbări nefaste pe o perioadă îndelungată de timp. Romeo Popescu este de părere că efectele și consecințele virusului din China se vor vedea circa 10 ani.

„Este o perioadă mai dificilă acum și era normal să fie așa. Era normal ca în anul 2020 să se întâmple așa ceva”, a declarat numerologul în platoul emisiunii „De-a viața ascunselea”, potrivit sursei menționate anterior.

Romeo Popescu, despre pandemie și efectele nefaste ale acesteia
„Eu nu știam dacă o să se întâmple ceva care va ține de sănătate, dar știam că se va întâmpla ceva. Am ieșit dintr-o paradigmă în care niște cifre și-au făcut treaba și de acum încolo nu mai sunt prezente atât de puternic.

2010 – 2019 a fost o decadă în care cifra 1 a mai fost prezentă și și-a mai făcut de cap ca înainte, până în 1999.

Din 2020 până în 2100 cifra 1 nu prea își mai face apariția, deci se va schimba ceva și va veni dominația lui 2”, a explicat numerologul.

De asemenea, Romeo Popescu a mai subliniat faptul că în perioada 2020 – 2029 omenirea va suferi schimbări importante. Mai exact, întreaga lume va avea parte de „altceva” decât ce a fost până în momentul în care COVID-19 și-a făcut apariția.

„Și 10 ani de zile, 2020 – 2029, o să fie altceva decât ce a fost până acum. Nu știam că toată lumea o să intre în pandemie, dar știam că se vor schimba lucrurile total”, a completat acesta.

Fanatik.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *