Previziuni incredibile! Astrologul care a prezis criza provocată de coronavirus: „Totul se va schimba”

Astrologul care a prezis anul trecut că un virus va da peste cap întreaga omenire și a tras un semnal de alarmă privind data de 10 ianuarie 2020 – ziua în care a fost primul pacient confirmat cu noul COVID-19 a murit în Wuhan, China, susține că știe ce se va întâmpla cu până în 2026. Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva.

Astrologul britanic Jessica Adams, în vârstă de 56 de ani, a crezut atât de mult în previziunile ei încât în luna februarie a acestui an și-a anulat toate planurile, și-a făcut bagajele și a plecat în Tasmania, unde trăiește și în prezent alături de cei doi câini ai săi și o găină.

„Știam ce urmează. Mi-am urmat propriul sfat. Eram foarte atentă. Câteodată trebuie să dai alarma și exact asta am făcut. Anul 20202 era precum Țipătul lui Edvard Munch. Era atât de extrem încât nici nu știam dacă ar trebui să îl înregistrez sau nu. Dar ăsta este jobul meu, asta fac. Am vrut să îi avertizez pe oameni, despre pensii, despre economii și împrumuturi prea mari, despre faptul că lumea va fi dată peste cap”, a declarat astrologul potrivit Mail Online.

Astrologul care a prezis pandemia de coroanvirus, despre ce se va întâmpla în următorii ani
De asemenea, aceasta a făcut o predicție și despre alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii spunând că vor reprezenta „căderea lui Trump” – „se va îmbolnăvi și își va da demisia…” În plus, a atras atenția și asupra unei date cheie – 1 octombrie 2020 – exact ziua în care Trump și-a făcut public diagnosticul – era bolnav de COVID-19.

Printre previziunile pentru anul 2020 ale Jessicăi Adams se numără faptul că prințul William și fratele său nu se vor îmnpăca, dar și faptul că sistemul patriarhal „va dispărea în ceață”.

De asemenea, aceasta a precizat că lumea a intrat într-un ciclu asemănător cu cel din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, dar fără război, care se va sfârși în 2026, punctând faptul că Marea Britanie va fi alcătuită din patru entități separate în curând.

„Totul se va schimba!”
„Este o revoluție totală și completă, nu o restarare, o o înlocuire. Totul se va schimba! (…) Mereu am putut vedea lumea spiritelor și știu ce se va întâmpla înainte să aibă loc”, a punctat astrologul.

Ceea ce este cu adevărat îngrijorător este faptul că aceasta prezice că nu va fi niciun vaccin anticoronavirus dispobil și lumea va învăța să trăiască cu virusul. Totuși, vine și cu vești bune și susține că în privința schimbărilor climatice, criza se va încheia până în 2026.

Ce se întâmplă cu alegerile prezidențiale din SUA
„Conducerea din SUA nu va fi republicană la anul și nu va fi nici Trump. Va fi despre comunitate, egalitate, feminism, femei și persoane de culoare. Noul președinte va fi precum Robin Hood”, mai prezice Jessica Adams.

Referitor la acest subiect, astrologul prezice că rezultatele finale vor fi amânate din cauza unor procese, până pe 20 noiembrie 2020.

Gandul.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu