PREVIZIUNI astrologice infricosatoare. Ce urmeaza dupa pandemia de COVID-19


Astrologul Marian Golea a anunțat o perioadă foarte încărcată, cu multe răsturnări de situații, pentru a doua jumătate a anului. “Șobolanii aduc infecții, aduc de toate!”

Ultimele șase luni din anul 2020 vor fi dificile. Odată cu ziua de 7 noiembrie, intrăm în luna Porcului, începe iarna iar apa puternică va favoriza răspândirea virușilor.

Mistreții vor fi afectați de anul Șobolanului de Metal, Tigrii se vor răzvrăti, iar Caii sunt irascibili, nu mai au răbdare și vor avea tendința să se certe cu toată lumea.

Șobolanul de Metal aduce tensiuni și vești proaste pentru a doua jumătate a anului
”Șobolanii aduc infecții, aduc de toate. Nu este un an ușor. Singurul lucru bun este că nu o să dispară rasa umană fiindcă vrea șobolanul”, a declarat astrologul Marian Golea la Antena 3.

Alăturarea Șobolanului din an de Capră, din luna iulie, creează o relație de rănire. Tablolul epidemic va fi anunțat de evenimente emoționale neașteptate cu efecte psihice deosebite, dezamăgiri, confuzie în fața unui nou val de îmbolnăviri.

Nimeni nu știe când o să se termine pandemia. Nu cred că se vor deschide școlile, în august va fi un vârf pentru justiție atunci o să vedeți topoare care cad și taie mâini și picioare pentru că este o lună de justiție puternică”, a completat astrologul.

Mistreții se vor simți sufocați în ultimele luni ale anului. Vor încerca să facă mai multe lucruri, dar dacă nu se calmează, nu vor ajune la niciun rezultat.

Tigrii vor fi foarte comunicativi, vocali, își vor spune punctul de vedere, dar se vor răzvrăti atunci când vor fi nemulțumiți. De partea cealaltă, Bivolii se bucură de un an foarte bun, cu multe câștiguri și realizări.

De asemenea, Cocoșii și Șerpii o vor duce foarte bine în anul Șobolanului de Metal, în timp ce Iepurele are un an greu, de pedeapsă. Nici Calul nu va avea sortă ușoară. Tendința este să se certe cu toată lumea.

Sursa: fanatik.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.