Previziunea lui Nostradamus șochează: Urmează 3 zile de întuneric. Semnul Crucii va apărea pe cer

Michel de Nostredame, cunoscut sub numele de „Nostradamus”, a fost un astrolog francez, medic, cabalist și farmacist, cel mai bine cunoscut pentru cartea sa Les Prophéties, care este o colecție de 942 de catrene poetice care se presupune că prezic evenimente viitoare. Prima ediție a acestei cărți a fost publicată în 1555.

Cu toate acestea, predicțiile lui Nostradamus au fost destul de precise în toți acești ani și majoritatea au fost negative.

Urmează 10 ani grei. Numerolog: Ar trebui să ne pregătim psi…

El a prezis chiar unele dintre cele mai mari evenimente din istoria lumii, inclusiv războaie, crime prin invazie, bătălii și multe altele.

Nostradamus a prezis ascensiunea lui Adolf Hitler, marele Incendiu al Londrei, asasinarea fostului președinte american John F Kennedy și atacurile teroriste de la 11 septembrie.

Cu toate acestea, predicțiile nu s-au încheiat și se spune că vor ajunge în anul 3797. Chiar dacă este extrem de înfricoșător să citim aceste predicții, nu se poate nega că știind acest lucru este de interes pentru toată lumea. Deci, pe măsură ce ne îndreptăm către anul următor, întrebarea este – care sunt previziunile făcute de Nostradamus în ceea ce privește anul 2022?

1. Lovitură de meteoriți și ploaie de asteroizi

Lovitura de meteoriți este un subiect de care am auzit cu toții încă din 2021. În 2022 acest lucru ar putea cauza de fapt multe daune. Profetul scria în catrenele sale despre o dâră lungă de scântei pe cer, făcută de foc. Acest lucru nu ar însemna doar că un asteroid ar putea lovi pământul, dar poate provoca și unde energetice în ocean, provocând un tsunami care va duce la cutremure.

2. Inflația

„Copiile aurului și ale argintului vor scădea,
cele care au fost aruncate în lac, după ce au fost furate
în urma descoperirii că totul a fost epuizat și risipit de datorie.
Toate scripturile și legăturile vor fi șterse.”

Intepretarea:

Inflația va scăpa de sub control, iar dolarul american se va prăbuși. Aurul, argintul și bitcoinul vor deveni principalele active în care merită să investești.

3. Preluarea inteligenței artificial

„Cei din Lacul Geneva și din Mâcon:
Toți s-au adunat împotriva celor din Aquitania:
Mulți germani, mult mai mulți elvețieni,
Vor fi alungați împreună cu cei umani.”

Cu siguranță am văzut o mulțime de filme care susțin că computerele și roboții vor prelua și vor conduce lumea. Și Nostradamus a prezis același lucru. El a prezis că până în 2022 inteligența artificială poate conduce computerul cu o interfață umană.

4. Foamea în lume va crește

Potrivit previziunilor sale, foamea în lume ar putea crește din cauza conflictelor armate. Acest lucru va duce la mișcări mai mari ale populației. El a mai adăugat că de șapte ori mai mulți oameni se vor spăla pe plaje.

5. Bomba nucleară va exploda

Potrivit lui Nostradamus, o bombă nucleară va exploda în 2022, ceea ce va duce la schimbări climatice și schimbări în poziția Pământului. Acest lucru va duce, de asemenea, la inundații și cutremure.

6. Urmează 3 zile de întuneric

Previziunea lui Nostradamus:

„Anul 2022 va aduce distrugere și apoi pace.

Întunericul va dura 72 de ore și va preceda pacea.

Acest lucru s-ar putea întâmpla toamna, pentru că va fi zăpadă pe munți, însă nu și pe câmpii

Semnul Crucii va apărea pe cer.

Războiul se va încheia la fel de repede precum a început, din cauza unul fenomen natural.

Ultima bătălie va fi lângă Köln și va fi câștigată de Occident.”

Sursa: infoactual.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *