“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
JUSTITIENOUTATI

Prețul unui permis auto: 2.700 de euro pe internet

Permisul de conducere auto poate fi achiziționat online pentru 2.700 de euro

control 610x425 1

În cursul după-amiezii de vineri, la Punctul de Trecere a Frontierei Stanca, a fost identificat un tânăr de 23 de ani, posesor al dublei cetățenii, română și moldovenească, care călătorea ca pasager într-un vehicul.

În timpul procedurilor de control la frontieră, autoritățile au descoperit în borseta sa un permis de conducere cu sigiliile autorităților din Republica Moldova, pe care erau înscrise datele de identitate și fotografia tânărului.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au concluzionat că documentul în cauză nu respectă criteriile esențiale ale unuia autentic, fiind, de fapt, falsificat, conform informațiilor furnizate de cotidianul Botoșăneanul. Întrebat despre acest document, tânărul a declarat că l-a achiziționat de pe o platformă de socializare, plătind suma de 2700 de euro, fără să aibă conștientizarea că este un document fals.

De asemenea, a afirmat că nu l-a folosit niciodată pentru a conduce vreun vehicul. Autoritățile de frontieră desfășoară investigații în acest caz sub aspectul presupusei comiteri a infracțiunii de instigare la falsificarea de documente oficiale.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.