Președintele Iohannis își anunță demisia

ki
După întâlnirea cu „reprezentanții” societății civile, președintele Iohannis a făcut declarații, anunțând că se află printre politicienii care vor trebui să plece, pentru a asigura o schimbare reală a clasei politice.
În declarația postată pe Internet, președintele Klaus Iohannis susține că “toţi, dar absolut toţi (cei din societatea civilă – n.m.), aşteaptă să vină în faţă politicieni noi, politicieni care nu au avut nimic de-a face cu corupţia, care nu au fost urmăriţi penal, care nu au făcut afaceri dubioase…”. min. 1:57

Având această declarație, ținând cont de afacerile imobiliare derulate la Sibiu, în care Justiția s-a pronunțat și a decis că a intrat ilegal în posesia unor case, ținând cont de afacerile cu copii, aștept ca președintele să se conformeze propriilor afirmații. (sursa: Dan Tomozei)

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

29 comentarii

 1. …Si care ar fi problema ?
  Ar demonstra ca are DEMNITATE !
  Totusi, mai are, cel putin din partea mea, o SANSA…sa isi anuleze cetatenia germana si imunitatea !
  Daca face asta, inseamna ca se pune la dispozitia JUSTITIEI si a poporului roman !

 2. Poate sa meargă la MS-N PZD

 3. Si care nu au avut legaturi cu serviciile secrete romanesti sau straine si cu fundatiile pastorite de Soros!

 4. Ar fi interesant sa ne trezim si fara prim-ministru si fara presedinte!

 5. iamandi elena

  strada, noi cetatenii simpli si umiliti cerem si sustinem ca politicul corupt si hot in diferent de functia ce o detine sa aiba macar acum in al12-lea ceas demnitate si sa demisioneze! cu cat mai repede cu atat mai bine astfel se va evita sa se ajunga la varsare de sange si pierderi de vieti intrucat exista temerea ca politicul, urzeste diverse scenarii de manipulare a maselor de oameni pasnici in scopul de a destabiliza si a da revoltei o alta fata!

 6. luminita popa

  Da sa plece si presedintele.Ce a facut in acest an?Si-a renovat toate vilele de protocol, din banii poporului si s-a plimbat in toata lumea tot pe banii nostrii.S-a comportat precum Basescu,urmarind sa-si faca guvernul lui, sa fie si presedinte si prim -ministru. Nu a facu nimic , decit a instigat pe unii asupra altora.Oare crede ca tinerii care au iesit in strada sint de partea lui? Se vede clar ca nu-i pasa de nimic , ar fi iesit in strada, sa vada si sa auda ce vrea poporul.Sa plece pina nu e prea tirziu.Sint destui tineri capabili sa conduca aceasta tara. Demisia..Toti sa plece.Au distrus tara .si s-au acoperit unii pe altii.Justitia e de partea lor.Vrem sa le fie confiscate toate averile facute pe spinarea poporului iar ei la puscarie.

 7. cu ce suma de bani ati fost platiti sa faceti asta???

 8. borca alfred

  cum sa iti dai demisia cand tara acuma are nevoie de tine lumea nu isi da seama ce pierde daca plecati domune presedinte

 9. NU ISI VA DA DEMISIA NICIODATA , este doar o iluzie ,

 10. Fara demisia dnl. Iohanis

 11. GHINION, 6 case.Hahahaaaaaaaaa

 12. mmonarhieeeeeeeeeeee asta duce la binele copiilor nostri , ca noi suntem gata ,au furat astia tot…

 13. Borca asta care zice ca e si alfred e spala rau pe greier ca si multi altii ,uniinplatiti gras,altii tampiti.

 14. vad ca multi suferiti pentru ca dl; johannis este presedinte,va dau un sfat la toti sa-l pupati in cur si daca vreti si pe mine.

 15. Este adevar sau caterinca?

 16. Raducan Jani

  MUTUNACHI tipa cater Ponta DEMISIA atunci cand, DOAR I SE INTOCMISE dosarul!!!!! El are HOTARARE JUDECATOREASCA DEFINITIVA si tace precum procul in porumb!!!! Halal "om integru"!!!!! Daca nu isi da demisia, macar sa se ascunda in WC pentru inca 3 ani si jumatate!!!! Sa se dea constipat si gata!!!!!

 17. Se vede din toate comentariile ca nu exista nici un pic de educatie culturala , totul se bazeaza pe vulgar , si imi pare rau ca trebuie sa deduc doar eu felul vostru de a comenta.

 18. nastase razvan

  Ar fi de bun simt !

 19. da DEMISIA ,, SI PE CINE ALEGEM POATE CIOLOS AR FI MAI ,,, DAR NU MAI CRED IN NIMENI

 20. Pierdem pe dracul daca isi da demisia, Duca se drarcului ca nu a facut nimic papa lapte de cand este la putere cu ceafa de porc Blaga in spate

 21. sa nu iasa vreunu de la UNPR…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.