“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALPOLITICASTIRI

Presedintele Iohannis a stârnit FURIA evreilor din toata Europa …desi EL NU A DISCRIMINAT PE NIMENI! Daca unui neamt ii spui neamt mai este xenofobie? Ce parere aveti?

evrei
Oare din ce motiv sar de cur in sus toti cand sunt facuti cum sunt…? P.S.: Nu tinem nici cu maimutoiul de presedinte nici cu papagalii PSD-isti. Opinia noastra este ca proverbul evreiesc “dezbina si cucereste” si-a facut efectul in legatura cu toate partidele si personajele politice din colonia Romania.

Președintele Asociației Europene a Evreilor, Rabinul Menachem Margolin, s-a declarat îngrijorat de afirmațiile lui Klaus Iohannis în care președintele face aluzie la “negocieri secrete cu evreii”.

Șeful statului a declarat joi, la Bacău, că “nu ştie ce înţelegeri secrete face Dragnea cu evreii” în Israel, adăugând că nu a fost consultat de premierul Viorica Dăncilă înaintea vizitei acesteia în Israel, în perioada 25-26 aprilie.

VEZI SI: Klaus Iohannis a comis PACATUL CAPITAL: A numit evreul. Daca Ambasada Israelului la Bucuresti va taxa afirmatia ca fiind antisemita, PRESEDINTELE va trebui sa DEMISIONEZE.

Liviu Dragnea, preşedinte al Camerei Deputaţilor şi liderul PSD, care a însoţit-o pe Viorica Dăncilă în Israel, a avut întâlniri cu premierul Benjamin Netanyahu şi cu preşedintele israelian, Reuven Rivlin.

Citește și: Atacuri în valuri la adresa lui Iohannis! Președintele, criticat dur de șefii PSD, după ce i-a cerut demisia lui Dăncilă: ‘Nu ne întoarcem în epoca Băsescu’

VEZI SI: Iohannis STIA CE VORBESTE. Dragnea s-a intalnit in secret, in Israel, cu ambasadorul SUA si cu liderii Congresului Mondial Evreiesc pentru „intelegeri secrete”

Rabinul Menachem Margolin, a cărui organizație de la Bruxelles reprezintă evreii de pe întregul continent, i-a transmis lui Iohannis că ar trebui să evite utilizarea unui astfel de limbaj “greu, cu conotații, subtil sinistru”.

Într-o declarație de la Bruxelles pentru QMagazine, rabinul Margolin a spus că “indiferent de protocoalele stabilite și de nemulțumirea evidentă a președintelui că nu au fost respectate, aș îndemna la reținere și prudență privind folosirea unui astfel de limbaj de către şefii de stat.

VEZI SI: Fatatoarea – Gabita Firea – vrea sa cheltuie 14 MILIOANE DE EURO pentru un MUZEU de istorie a evreilor, in timp ce Muzeul de Istorie a Romaniei este INCHIS din lipsa de bani. Ce spuneti de asta?

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.