Președintele Comunității Evreiești din Constanța înjură birjărește pe Facebook în zi de doliu național

sorinl-646x336

Atunci când a fost ales președinte al micuței comunități evreiești din Constanța, în urmă cu un an, Sorin Lucian Ionescu declara că-și propune să reașeze această comunitate în rândul celorlalte comunități de seamă ale orașului.

Deși zilele au trecut, nicio acțiune concretă în acest sens n-a fost făcută. Niciun demers care să evidențieze lucrurile pentru care militează comunitatea evreilor. În schimb, Sorin Lucian Ionescu reușește, săptămânal, să păteze onoarea oamenilor pe care-i reprezintă, dând dovadă în repetate rânduri de un comportament suburban.

sli3

După ce în trecut Sorin Lucian Ionescu a binevoit să jignească un cetățean de onoare al orașului Constanța și un simbol al muzicii din România, Harry Tavitian, numindu-l pe acesta ”troglodit” pentru că și-a permis să-l scoată din lista de Facebook (știa omul ce face), liderul evreilor din Constanța a recidivat, sâmbătă, chiar în prima zi de doliu național, atunci când a adresat injurii violente la adresa unui jurnalist din Constanța și a familiei acestuia, pentru că acesta își permisese să-l considere încă un om de casă al lui Radu Mazăre.

sorin

Cerem public reprezentanților Federației Comunităților Evreiești din România să ia măsuri și să se delimiteze de acest comportament nedemn de un lider al lor. Altfel vom înțelege că acesta este crezul pe care evreii din Constanța îl cultivă și implicit promovează.

2 comments

  1. " dar n-ar fi mai simplu s-o …..pe …..?'
    nu , mai simplu ar fi sa-ti dau eu niste cyclon-b

    a se vedea si emisiunea cu capsa pusa in care impreuna cu barbera beti un alt kike ca si el promovau virulent si agresiv hell o' in

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *