“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALPOLITICASTIRI

Președintele C.J. sărbătorește demolarea crucilor ostașilor români din cimitirul de la Valea Uzului – VIDEO

valea uziului b8d7877899

Președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba, sărbătorește hotărârea prin care crucile ostașilor români din cimitirul de la Valea Uzului vor fi demolate.

Într-un clip vide postat pe propria pagină de socializare, Borboly Csaba bea o bere în cinstea faptului că crucile eroilor români din cimitirul de la Valea Uzului vor fi demolate, în urma unei decizii ale instanței de judecată.

Astfel, a fost anulată autorizația de construcție a celor 50 de cruci ale eroilor români, emisă de primăria orașului Dărmănești în 2018, la cimitirul de la Valea Uzului.

”Astăzi adevărul a biruit! Verdictul este definitiv și irevocabil: crucile de beton trebuie demolate în cimitirul militar Uzvölgy. Mulțumiri avocaților și echipei lor de lucru a Consiliului Județean Hargita pentru munca persistentă depusă, felicitări satului Csíkszentmárton și primarului acestuia și avocatului care îi reprezintă.

V-am promis ca nu ne dam batuti,vom continua sa luptam pentru drepturile noastre cu puterea legii. Am făcut-o în tăcere, ne-am făcut treaba și o să o fac în continuare, mesaj necredincioșilor și celor care vor să mă dea deoparte. În loc să rup toastul, îmi ridic berea Csíki pentru succesul comun” – a fost mesajul președintelui C.J. Harghita.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.