Președintele C.J. sărbătorește demolarea crucilor ostașilor români din cimitirul de la Valea Uzului – VIDEO

Președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba, sărbătorește hotărârea prin care crucile ostașilor români din cimitirul de la Valea Uzului vor fi demolate.

Într-un clip vide postat pe propria pagină de socializare, Borboly Csaba bea o bere în cinstea faptului că crucile eroilor români din cimitirul de la Valea Uzului vor fi demolate, în urma unei decizii ale instanței de judecată.

Astfel, a fost anulată autorizația de construcție a celor 50 de cruci ale eroilor români, emisă de primăria orașului Dărmănești în 2018, la cimitirul de la Valea Uzului.

”Astăzi adevărul a biruit! Verdictul este definitiv și irevocabil: crucile de beton trebuie demolate în cimitirul militar Uzvölgy. Mulțumiri avocaților și echipei lor de lucru a Consiliului Județean Hargita pentru munca persistentă depusă, felicitări satului Csíkszentmárton și primarului acestuia și avocatului care îi reprezintă.

Citiți și:  Credeati ca lasa pestii in pace? Cica “focar de septicemie virala” în Sibiu. Aproape 180 000 de pastravi vor fi ucisi

V-am promis ca nu ne dam batuti,vom continua sa luptam pentru drepturile noastre cu puterea legii. Am făcut-o în tăcere, ne-am făcut treaba și o să o fac în continuare, mesaj necredincioșilor și celor care vor să mă dea deoparte. În loc să rup toastul, îmi ridic berea Csíki pentru succesul comun” – a fost mesajul președintelui C.J. Harghita.

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu