Președintele Asociației Medicale despre NEVACCINAȚI: „Niște singuratici mizerabili”

Președintele Asociației Medicale Australiane din Queensland a declarat în timpul unei apariții la televiziune că oamenii care refuză încă să primească vaccinul vor fi „mizerabili” și „singuratici” pentru tot restul vieții.

Da într-adevăr.

„Oh, sunt nebuni să nu se vaccineze, viața va fi mizerabilă fără să se vaccineze”, a spus dr. Chris Perry.

„Nu vă veți putea ascunde, nu veți putea determina un medic să semneze că ați primit o excludere, deoarece există reguli destul de stabilite în acest sens și medicii vor fi auditați, fiecare dintre excluderile lor vor fi analizate. foarte atent”, a adăugat el, înainte de a amenința medicii cu amenzi și reziliere.

De asemenea, Perry a amenințat persoanele care obțin în mod fals o scutire de vaccin că vor fi, de asemenea, acuzați de fraudă dacă „încearcă să ocolească sistemul”.

„Va fi foarte greu să-ți menții locul de muncă dacă nu ești vaccinat și nu vei putea merge nicăieri pentru distracție”, a spus el.

Perry a concluzionat spunând că cei care nu primesc dublu vaccin vor avea „o viață foarte, foarte singuratică” și nu și-ar putea menține un loc de muncă.

Acum spune-mi din nou cum vaccinul nu este obligatoriu?

În comentariile ulterioare, Perry i-a învinuit pe „teoreticienii conspirației” pentru că i-au făcut pe oameni să ezite să ia vaccinul.

„În era rețelelor sociale, orice potențială ușoară durere de cap sau problemă mică și gravă cu vaccinurile este amplificată”, a spus el.

Vezi si – PERICOL! Adunătura USR, PSD, PNL și UDMR vrea ca CERTIFICATUL VERDE să fie OBLIGATORIU la locul de muncă, stat și privat!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *