“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

Președintele Asociației Medicale despre NEVACCINAȚI: “Niște singuratici mizerabili”

111121perry1

Președintele Asociației Medicale Australiane din Queensland a declarat în timpul unei apariții la televiziune că oamenii care refuză încă să primească vaccinul vor fi „mizerabili” și „singuratici” pentru tot restul vieții.

Da într-adevăr.

„Oh, sunt nebuni să nu se vaccineze, viața va fi mizerabilă fără să se vaccineze”, a spus dr. Chris Perry.

„Nu vă veți putea ascunde, nu veți putea determina un medic să semneze că ați primit o excludere, deoarece există reguli destul de stabilite în acest sens și medicii vor fi auditați, fiecare dintre excluderile lor vor fi analizate. foarte atent”, a adăugat el, înainte de a amenința medicii cu amenzi și reziliere.

De asemenea, Perry a amenințat persoanele care obțin în mod fals o scutire de vaccin că vor fi, de asemenea, acuzați de fraudă dacă „încearcă să ocolească sistemul”.

„Va fi foarte greu să-ți menții locul de muncă dacă nu ești vaccinat și nu vei putea merge nicăieri pentru distracție”, a spus el.

Perry a concluzionat spunând că cei care nu primesc dublu vaccin vor avea „o viață foarte, foarte singuratică” și nu și-ar putea menține un loc de muncă.

Acum spune-mi din nou cum vaccinul nu este obligatoriu?

În comentariile ulterioare, Perry i-a învinuit pe „teoreticienii conspirației” pentru că i-au făcut pe oameni să ezite să ia vaccinul.

„În era rețelelor sociale, orice potențială ușoară durere de cap sau problemă mică și gravă cu vaccinurile este amplificată”, a spus el.

Vezi si – PERICOL! Adunătura USR, PSD, PNL și UDMR vrea ca CERTIFICATUL VERDE să fie OBLIGATORIU la locul de muncă, stat și privat!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.