Presa sistemului intră în delir: “România e raiul extremiștilor” pentru că “infracțiunile de ură” nu sunt luate în serios de autorități!

Presa sistemului difuzează îngrijorarea ONG-ului CRJ (Centru de Resurse Judiciare), care critică faptul că în România nu poți ajunge foarte ușor la pușcărie pentru opinii incorecte din punct de vedere politic.

ȘtiripeSurse:

Infracţiunile motivate de ură nu au fost investigate în România, a atras atenţia directoarea executivă a Centrului de Resurse Juridice (CRJ), Georgiana Iorgulescu.

“Dacă ne uităm la statisticile Poliţiei, parchetelor, instanţelor (…) avem un număr insignifiant (…), am putea spune despre România că stăm foarte bine, nu suntem oameni cu prejudecăţi, nu discriminăm, dar, de fapt, noi nu colectăm date. Pe de altă parte, nu investigăm. Pentru a şti să investighezi infracţiuni motivate de ură este nevoie de foarte mult training pentru Poliţie, parchete, judecători, alte instituţii”, a declarat Georgiana Iorgulescu, vineri, cu prilejul unei conferinţe de presă, informează AGERPRES.

În opinia sa, infracţiunile motivate de ură reprezintă “etapa superioară cea mai gravă” de punere în practică a unor prejudecăţi.

La rândul său, Istvan Haller, jurist în cadrul Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, a prezentat un raport despre infracţiuni motivate de ură care vizează perioada ianuarie 2021 – iunie 2022, pe care l-a întocmit cu sprijinul unei echipe a CRJ.

“În România infracţiunea motivată de ură practic este o ficţiune. Dacă ne uităm la soluţiile instanţelor de judecată, nici nu există (…). Nu reuşim să înţelegem care este importanţa să facem o cercetare penală corectă, de ce trebuie să condamnăm persoanele şi nu să le dăm un avertisment, ci chiar eventual o condamnare cu executare”, a spus Istvan Haller.

El a punctat că siguranţa cetăţenilor depinde de modul în care li se face justiţie cetăţenilor, indiferent de cine sunt aceştia.

Istvan Haller a semnalat incoerenţa legislaţiei în domeniu, atrăgând atenţia că fapte identice sunt sancţionate diferit de autorităţi distincte şi că sunt modificări frecvente de legi.

“Avem mari probleme cu înregistrarea infracţiunilor motivate de ură. Nu este unitară, există foarte mari diferenţe între modul în care aceste cauze sunt înregistrate la Poliţie şi la Parchet, spre exemplu (…) în ceea ce priveşte soluţionarea cazurilor, în fiecare an sunt mai multe plângeri decât soluţii. Asta înseamnă că se acumulează cauzele, că vor fi şi sunt foarte multe cauze care sunt prescrise”, a afirmat Istvan Haller.

Printre recomandările formulate de Istvan Haller se numără corelarea prevederilor legislative şi delimitarea competenţelor între diferite autorităţi.

Comentariu Redactie I.P.:

Un ONG sionist, Centrului de Resurse Juridice, urlă de mama focului, blesteamă și acuză, “Romania devine un rai al extremiștilor”, subalternii teroristului sionist Soroș militează pentru ideologii anale LGBTQ, a planului Kalegri a Marii Reinlocuiri, monitorizarea, colectarea de date și încătușarea nesupușilor în numele corectitudinii politice.

Bineînțeles organizația sionistă folosește termenul juridic-penal, “infracțiune motivată de ură”, deci mai nou, ONG-le jinduiesc să se substituie organelor judecătorești, oferă expertiză, sfaturi și indicații prețioase instituțiilor statului, ceea ce confirmă încă o dată spusele domnului General (rtg ) Radu Theodoru, România este ” o națiune sub șantajul cabalei internaționale”.

Redau spoiala acestor parveniti “De fapt, noi nu colectăm date, pentru a şti să investighezi infracţiuni motivate de ură este nevoie de foarte mult training pentru Poliţie, parchete, judecători, alte instituții”.

“În România infracţiunea motivată de ură practic este o ficţiune. Dacă ne uităm la soluţiile instanţelor de judecată, nici nu există (…). Nu reușim să înţelegem care este importanţa să facem o cercetare penală corectă, de ce trebuie să condamnăm persoanele şi nu să le dăm un avertisment, ci chiar eventual o condamnare cu executare”, a spus Istvan Haller.” Altă schizofrenie ventilată pe pagina electronică a ong-lui cu pricina “Criteriile etnice, rasiale, religioase, de gen sunt construcții sociale și ele ajung să funcționeze ca granițe imuabile”.

Practic de la aderarea României la UERSS/OTAN, prada jidovilor a ajuns un tărâm al făgăduinței propice organizațiilor sioniste extremiste, specializate în arta tragerii pe sfoară cu abilitate, inversarea adevărului, promotori ai urii față de români prin constrângerea politrucilor dâmbovițeni de a institui un sistem legislativ liberticid sau transformarea țării în închisoare corecțională predestinată mediilor naționaliste și antisioniste, cazul domnului Colonel (rtg) Vasile I. Zărnescu, confirmă starea de fapt, a unui prizonier politic “Deci, sunt cu „sabia lui Damocles” deasupra capului!

Dar, vedeți, redactarea sentinței este ambiguă: „ pe viitor să nu mai săvârşească alte infracţiuni”. Adică nu este vizată doar o infracțiune referitoare la „holocaust” – cum e logic să se înțeleagă, fiindcă acesta a fost obiectul judecării, afirmațiile mele despre holocaust -, ci „la alte infracțiuini”: și aici pot fi băgate orice alte infracțiuini, de ex., dacă scriu despre infracțiunile țiganilor sau cele comise de ashkenazi (iudei/jidovi/„evrei”) – iar ale așkenazilor sunt nenumărate și la tot pasul! Vedeți șmecheria condamnării?!

În fond, Alexandru Florian-Fenstein a pierdut, în esență, dar am rămas în colimatorul său! Căci el și ciracii lui au dictat cursul procesului. Reamintesc, așa cum se poate observa și pe site-ul C.A.B., pronunțarea sentinței s-a AMÎNAT de 6 (șase) ori, ca dovadă a presiunilor imense exercitate contra instanței de apel! Eliminarea condamnării la închisoare i-a făcut pe jidovi să urle. Și, desigur, campania contra mea s-a reluat “.

Dealtfel domnul Cornel Dan Niculae ne-a avertizat despre aceste planuri orweliene-staliniste a mafiei sioniste, in colaborare strânsă cu guvernul marionetă de la București; ” Acest „Grup“ de poliţie politică şi cenzură a gândirii va acționa în cadrul ope­ra­ţi­u­nii dictată de masoneria evreiască, B’nai B’rith, şi de alte organizații străine similare, zisă deci „Strategia națională pentru prevenirea si combaterea antisemitismului, xenofobiei, radi­ca­li­zării si discursului instigator la ură“, pentru bugetarea căreia guvernul român găseş­te des­tui bani, cum a găsit în bugetul pe 2021 şi pentru războiul armat pentru care grupu­rile de influență străină pregătesc în secret România, război pentru care se antre­nează de câțiva ani o cenzură care să oprească românii în a-l critica atunci când va fi declanşat la coman­da administraţiei SUA a lui Joe Biden.”

De amintit, naționaliștii luptă contra unei ideologii numită iudaism politic, este inima nucleară a globalismului călăuzită de Talmud și ipochimenii Iohannis, Florian, Muraru, Vexler, Arafat etc. La polul opus, universul politicianismului venal, totul se rezumă numai la corupție , fundamentul lor este dezvăluit de marele scriitor Louis Ferdinand Céline, în cartea Moartea vine pe credit- citat -” Nu ne mai jucăm cu nimic, folosim totul, pentru a ruina fără întârziere. Ce oferi? Ce promiți? jidovii răspund! Îți ofer mașini! radiouri! priveliștile! pline de pâini! pline de căpșuni!”, nu uităm! scandalul de corupție vaccinului destinat depopulării planetei, printre actori au fost jidovul Bourla (răsplătit de mafia internațională sionistă cu premiul Nobel Ebraic) și marioneta Ursula Von der Leyen sau cazul jidovului Katz din România.

Este necesar să se creeze o fisură care să pună capăt acestui șoc.

Lumea noastră interioară va cuceri în cele din urmă lumea exterioară, să deschidem o breșă în care să descoperă cine suntem!

Incorect Politic

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Acesta este un preambul pentru a baga lumea la puscarie masiv pe motive inventate :

    ACUZATIA DE “URA ” NU POATE FI FUNDAMENTATA JURIDIC – ESTE PREA RELATIVA SI PREA ALUNECOASA !
    EA NU POATE CONSTITUI O INCRIMINARE IN SINE , ASA CUM FAC URATORII PROFESIONISTI CARE STORC BANI DIN OAMENI NEVINOVATI !

    AVOCATII FRANTEI AU DAT ACEASTA APRECIERE :”URA” ESTE TERMEN INDEFINIBIL DIN PDV JURIDIC .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *