Presa neo-marxistă a „detectat” și legionari la protestele de la Capitoliu, din SUA

Pantazi și Tapalagă nu pot dormi noaptea de o singură frică: reactivarea naționalismului în România. Din acest motiv, vânează orice fotografie, orice cuvințel, doar ca să denigreze ultima zvâcnire a neamului românesc, ce-a avut loc în perioada interbelică. Ca să lege Mișcarea Legionară de oprobriul mondial la care este supus Donald Trump împreună cu susținătorii săi, site-ul G4Media îl ia în vizor pe un naționalist american, susținător al lui Donald Trump, dar și admirator al Căpitanului Corneliu Zelea Codreanu. Și uite așa, dihonia dezbinării dintre americani este adusă și în spațiul carpato-danubiano-pontic, că doar aveam prea multă liniște și eram foarte uniți…

Un neo-nazist american, admirator al legionarului Corneliu Zelea Codreanu, a fost identificat ca participant la asaltul asupra Congresului SUA

Matthew Heimbach, un cunoscut neo-nazist american, admirator al lui Corneliu Zelea Codreanu, este unul dintre participanții la asaltul de miercuri asupra Capitoliului din Washington, transmite Fox News.
El a fost identificat de presa locală din Indiana, statul în care locuiește, în fotografiile realizate în momentul asaltului asupra sediului Congresului american.

Heimbach este cunoscut în SUA drept un lider al mișcărilor neo-naziste și a organizat în trecut proteste rasiste în Charlottesville. La mitingul rasist din august 2017, o femeie a fost ucisă de un simpatizant neo-nazist.

Într-un interviu din 2015, Heimbach, care se declara ortodox, spunea că principala sa inspiraţie este Corneliu Zelea Codreanu şi legiunea Arhanghelului Mihai, potrivit Pro TV.

El a fost condamnat la închisoare în 2016 pentru hărțuirea unui protestatar anti-Trump. Sursa: ortodoxinfo.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *