Presa nationala MINTE CU NERUSINARE ca cei ce au furat de la victimele cutremurului din Italia sunt ROMANI! NU-S ROMANI, SUNT TIGANI!

tigani-italia-cutremur
IAR NE CONFUNDA IN MOD INTENTIONAT CU TIGANII!

Referitor la articolele aparute in presa nationala si cea internationala: poate cei din Italia sunt mai prosti si ne confunda cu tiganii, insa NU EXISTA scuze pentru cei din presa de la noi care ne “confunda” intentionat cu tiganii care au furat de la victimele cutremurului.

UNDE MAMELE VOASTRE VEDETI VOI ROMANI?! AIA SUNT TIGANI… tigani din ROMANIA!

De ce nu zic si de cei doi frati ROMANI, nu de etnie tiganeasca care au salvat italienii? Detalii aici: Ei sunt cei doi fraţi români, consideraţi eroi în Italia. Au salvat de sub ruine nouă familii

Citiți și:  Feriți-vă de acești infractori periculoși care vă bat la ușă! Ocupă casele proprietarilor cu forţa. Gruparea care a speriat România

CITITI SI: Sa incercam sa explicam Europei ca ROMANII SUNT ROMANI, IAR TIGANII SUNT TIGANI

Material din presa nationala:

Iarăși ne-au făcut de răs în toată lumea. Poliția italiană a prins doi români care se dădeau turiști și care aveau mașina ticsită cu lucruri furate din casele distruse de cutremurul de Amatrice. I-au numit ”șacali”, adică animale care se hrănesc cu cadavre.

 

Doi români, care s-au prezentat turiști în Italia, a fost prinși în Amatrice, cu mașina burdușită cu lucruri. Și-au dat seama că ar putea fi hoți și i-au oprit în trafic. În mașină, model break, erau îngrămădite covoare, haine, pernuțe de scaun, perdele. Imaginile au fost văzute de un milion de internauți și toți au scus același lucru: ”sunteți niște șacali, ne faceți scârbă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *