fbpx
POLITICA

Presa maghiară dezvăluie că Viktor Orban i-a scris lui Marcel Ciolacu o scrisoare de mulţumire

Ciolacu retardatul...

Marcel Ciolacu InquamPhotos George Calin 1

Prim-ministrul Ungariei Viktor Orban i-a mulţumit, într-o scrisoare, premierului român, Marcel Ciolacu, pentru întrevederile recente pe care le-au avut la Bucureşti şi pentru că a asigurat ca Universitatea de vară de la Băile Tuşnad să se desfăşoare fără a fi tulburată, scrie agenţia ungară de presă MTI.

„Aş dori să vă mulţumesc pentru că m-aţi primit la Bucureşti. Vă mulţumesc dumneavoastră şi autorităţilor române pentru că aţi asigurat securitatea Universităţii de vară de la Băile Tuşnad şi pentru că aţi făcut posibil ca discursul meu de astăzi să se desfăşoare în mod paşnic şi fără tulburări”, i-a scris Viktor Orbán omologului său român.

Acesta a adăugat că poate conta pe sprijinul şi cooperarea sa în implementarea propunerilor făcute în timpul întâlnirii lor.

Viktor Orban a susţinut sâmbătă, la Tuşnad, un discurs în care a ironizat recomandările pe care a afirmat că i le-a făcut MAE român privind subiectele pe care le poate aborda şi cele pe care nu este recomandat să le abordeze. Orban a amintit şi sprijinul Ungariei faţă de aderarea României la Schengen.

Cu aceeaşi ocazie, a remarcat că Ciolacu este al 20-lea premier român, de când este el prim-ministru.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.