Presa A EXPLODAT după meciul de infarct Liverpool – Barcelona

Presa internaţională a deschis primele pagini cu meciul ultimilor ani în fotbalul mondial, poate chiar de la finala Ligii din 2005, când aceeaşi Liverpool revenea şi câştiga cu AC Milan. Cele mai impotante ziare se întrec în titluri care descriu cât mai bine ce s-a întâmplat pe Anfield, conform Mediafax.

Daily Express: ”Cum să pierzi timpul şi 150 de milioane de lire”

Ojogo: ”Fenomenal”

L’Equipe: ”Nebunii în roşu”

Corriere dello Sport: ”Liverboom!”

AS: ”Tunet pe Anfield”

Conaționalii de la Sport.es o taxează și ei dur pe Barcelona. Jurnaliştii spanioli deschid ediţia de miercuri cu titlul: ”Cea mai mare ruşine din istorie”.

În finala Ligii Campionilor, programată pe 1 iunie, pe Wanda Metropolitano din Madrid, Liverpool o va întâlni pe câştigătoarea duelului dintre Ajax Amsterdam şi Tottenham. În tur, olandezii s-au impus, scor 1-0. Liverpool păstrează mici speranţe şi în Premier League, acolo unde se află pe locul secund, cu 94 de puncte, la o lungime în spatele liderului Manchester City. Echipa lui Klopp are nevoie ca formaţia de pe Etihad să se încurce în ultimul joc, cu Brighton, iar ea să îşi câştige jocul cu Wolverhampton pentru a deveni campioana Angliei.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *