“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

PRESA anunta o noua “TRAGEDIE” – “FICATUL ei a CEDAT! Rudele se pregatesc de inmormantare.”

denisa 91066300

Peste tot vezi numai stiri despre Denisa Manelista si boala de care sufera. S-a facut mare tam-tam pe subiectul acesta desi sunt sute de alte persoane care trec prin clipe grele din cauza afectiunilor la ficat…nimeni nu ii mai face vedete la ziar.

Mai nou, aflam ca ficatul manelistei a cedat si functioneaza doar 3% din capacitatea normala. Ba mai mult decat atat, mama artistei a anuntat vineri ca boala i-a cuprins tot corpul: “Are cancer in tot corpul. Doar o minune o mai poate salva”.

Adriana Bahmuteanu a dezvaluit seara trecuta ca familia Denisei Raducu se pregateste de inmormantare. In satul natal al Denisei au cumparat toate cele necesare in caz de tragedie.

“La Ştefaneşti, în satul unde s-a născut Denisa, rudele se pregătesc de înmormântare. Au cumpărat deja cele necesare. S-a discutat şi despre apartamentul Denisei şi cine o să plătească ratele pentru că ea a facut împrumut”, a spus Adriana Bahmuţeanu.

VEZI SI: TIGANCA TOT TIGANCA RAMANE! Denisa Manelista A PROSTIT pe toată lumea. NU SUFERA DE NIMIC! Totul a fost pentru publicitate!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.