PREOTUL MILEA ACUZAT CA A INSELAT O BATRANA!

milea

In loc sa isi traiasca linistita batranetile, o femeie din Buzau  sustine ca a fost inselata de cel care ar fi trebuit sa aiba grija de ea. Este vorba despre preotul buzoian Mihail Milea pe care batrana il acuza ca i-a luat banii si a lasat-o sa moara. O stranepoata din Constanta a aflat prin ce trece si dupa mai multe interventii si un proces in instanta a reusit sa recupereze o parte din bunurile batranei si sa o aduca la ea acasa. Părintele Milea se apără și spune că femeii nu i-a lipsit nimic, însă este influențată de către strănepoți, care vor să intre în posesia averii rudei lor.

Măndica Păun are 93 de ani si de cand se stie a fost un om credincios, cu frica de Dumnezeu si mai ales cu foarte multa incredere in preoti. Pe preotul Mihai Milea, cunoscut în toată lumea pentru binefacerile sale, il cunostea de cand era seminarist. Si ea si sotul ei, decedat intre timp, au prins drag de el si incepusera sa il considere ca pe copilul lor. Cand femeia a ramas vaduva, Mihail Milea, devenit preot intre timp, i-a propus sa o ia in grija lui pana la moarte iar batrana urma sa lase prin testament bunurile pe care le avea, fundatiei caritabile pe care omul bisericii o detinea. Au semnat actele iar acela a fost momentul in care, sustine femeia, a inceput calvarul.

Femeia s-a decis să îi cedeze si terenurile părintelui Milea. Lui si nicidecum fundatiei, spune bătrâna.  Pe unul dintre ele, preotul l-a vandut in aceeasi zi in care l-a dobandit. In tot acest timp, grija fata de batrana lipsea cu desavarsire, sustine ea. Bătrâna povestește că arareori ii aducea cate ceva de mancare iar de menaj sau intretinere in casa… nici vorba. Despre calvarul femeii au aflat insa rudele care au venit intamplator intr-o vizita. Femeia nu obisnuia sa se planga, insa atunci cand au vazut prin ce trece, rudele femeii au inceput sa isi puna intrebari.

La scurt timp dupa ce rudele au plecat la Constanta, femeia si-a dat seama ca a fost victima unei escrocherii si si-a sunat stranepoata sa vina sa o ia si sa o ajute sa-si recupereze bunurile de la preot. A fost si momentul in care a inceput lupta pentru recuperarea bunurilor. Asa au aflat rudele batranei ca preotul reusise sa puna mana pe un teren, pe care in aceasi zi in care l-a dobandit la si vandut, desi nu avea voie sa faca acest lucru. Pana si actul de concesiune al locului de veci detinut de batrana fusese falsificat.

Rudele batranei au mers la Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei unde l-au reclamat pe preot iar mai apoi la instanta. Au reusit sa recupereze aproape toate bunurile, mai putin terenul pe care preotul l-a vandut. Părintele Mihail Milea neagă acuzațiile bătrânei cum că ar fi lăsat-o să moară de foame și spune că a avut grijă de ea, doar că timpul nu îi permitea să o viziteze zilnic.

Părintele Mihail Milea spune că litigiul a fost generat de către strănepoții femeii, care nu vor altceva decât să intre în posesia tuturor bunurilor pe care le deține femeia. Asta, deși până acum câțiva ani nu se arătau interesați de soarta rudei lor. Părintele Milea mai spune că în ultimii ani, strănepoții femeii i-au făcut viața un calvar. Acum, bătrâna locuieste intr un apartament din Constanta, cu tot confortul necesar. S-a pus pe picioare si chiar isi gateste uneori singura. Cel mai mult insa ii place sa citeasca iar uneori chiar sa isi astearna pe hartie gandurile. (sursa: tv sud est)

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

2 comentarii

  1. Gheorghe Maria

    Nu mai dati cu pietre in OMUL care a hranit pe toata lumea.Cred ca aceasta doamna a fost influentata de rude cu siguranta si la o asa varsta un batran este usor de influentat .Am si eu mama de 88 de ani care spune multe lucruri neadevarate.A facut cineva in Buzaul asta ce a facut acest preot?

    • Lucian Stefan

      Din pacate ati hotarat sa va dati cu parerea atunci cand trebuia sa taceti ! . Tot ce se spune despre Milea in acest articol este perfect adevarat , ba din pacate prea putin in comparatie cu dimensiunea faptelor acestui impostor . Daca mama dumneavoastra are probleme , asta nu va dreptul sa denigrati o persoana pe care nu o cunoasteti .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *