GENERAL

Premoniții de COSMAR ale Babei Vanga pentru 2022

babavanga

Premoniția înspăimântătoare a Babei Vanga pentru 2022. Oamenii ar putea să se piardă complet

Baba Vanga, cea care a fost supranumită ”Nostradamus de Balcani”, a fost binecuvântată cu un har de la Dumnezeu. A fost înzestrată să facă premoniții pentru anii ce vor urma. Predicțiile sale se întind pe o perioadă îndelungată, până în 5079. A prezis fiecare an în part, iar sfârșitul omenirii va avea loc în 5079. Iată ce ne așteaptă în anul 2022.

Premoniția clarvăzătoarei despre virusul descoperit în laborator care se va răspândi imediat în toată lumea s-a adeverit. O altă predicție a clarvăzătoarei arată că Pământul va fi atacat de nave spațiale și oamenii vor avea ocazia să interacționeze cu ființe din alte lumi.

Totodată, Baba Vanga arăta, înainte de moartea sa, că mai multe comunități vor fi lovite de foamete severă din cauza schimbărilor climatice, făcând referire la Statele Unite ale Americii. Se spune că statele vor avea culturi compromise, focurile vor arde pădurile, râurile își vor reduce debitele.

Înainte să părăsească această lume, Baba Vanga a lăsat un set de previziuni, printre acestea se numără și anul 2022. Predicțiile sale sunt îngrijorătoare, căci spunea că omenirea se va confrunta cu o nouă pandemie, foamete și război. Ar fi vorba despre șase predicții pentru perioada ce va urma. Încă de la finalul anului 2020 se spunea că omenirea va fi, în continuare, afectată de pandemie.

În anul 2022, oamenii ar putea să se piardă complet în realitățile virtuale. Baba Vanga arăta că în anul ce urmează ar putea să izbucnească un război, iar un lider al lumii ar putea fi înlăturat de la putere.

ANUL 2022. FOAMETE SEVERĂ ȘI O NOUĂ PANDEMIE!
1.Un virus letal descoperit într-un ghețar. Oamenii de știință vor descoperi un virus periculos care se va răspândi foarte repede, ducând la moartea oamenilor și a animalelor. Calotele polare se vor topi din 2033 până în jurul anului 2045, iar nivelul oceanelor va crește în această perioadă.

2. Navele extraterestre vor ataca Pământul. Vom interacționa cu ființe inteligente de pe alte planete. Navele extraterestre vor ataca Pământul și vor bombarda orașe și vor lua oamenii prizonieri.

3. O colonie pe Marte va permite planetei să devină o putere nucleară și să ceară independență față de Pământ din jurul anilor 2170 până în 2256

4. Foamete severă. Omenirea va fi afectată de foamete severă din cauza schimbărilor climatice. Oamenii vor ajunge să mănânce gândaci, frunze sau noroi. Ceea ce se întâmplă pe toate continentele este similar cu ceea ce vezi într-un film de groază. O invazie a lăcustelor din Africa va afecta terenurile cerealiere și va duce la înfometarea populației, ducând și la conflicte armate între națiuni.

5. În 2022 există realități virtuale în care ne putem pierde complet. Petrecerea timpului în aceste realități virtuale poate duce la tulburări de memorie și de învățare și poate transforma oamenii în adevărați zombi.

6.Vanga a făcut o afirmație bizară că un dragon va prelua planeta. Cea mai bizară predicție a lui Baba Vanga este că un dragon va prelua planeta în 2021. Ar fi spus: „Un dragon puternic va pune mâna pe omenire. Cei trei uriași se vor uni. Unii oameni vor avea bani roșii. „Văd numerele 100, 5 și multe zerouri”.

Interpreții au presupus de atunci că „dragonul” este China. Cei trei giganți ar putea fi Rusia, India și China, iar banii ar putea fi bancnotele de 100 de yuani și 5000 de ruble, ambele de culoare roșie, potrivit romaniatv.net.

Sursa: infoactual.ro

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.