“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Premierul Ciucă taie și spânzură. Un apropiat al lui Cîţu., OUT!

ciuca

Prim-ministrul Florin Cîțu l-a destituit pe preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM) pe Daniel-Grigoroiu Norocel, omul numit în funcție de Florin Cîțu.

Prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, a decis să-l elibereze din funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM) pe Daniel-Grigoroiu Norocel, numit în acest post în luna aprilie a acestui an de către fostul prim-ministru Florin Cîţu.

Șeful Guvernului a mai decis ca Sorin Gal, director general al Direcţiei Generale Gestionare, Evaluare şi Concesionare Resurse/Rezerve Petrol din ANRM, să exercite atribuţiile de preşedinte al ANRM „până la numirea conducătorului instituţiei publice, în condiţiile legii”.

Gal, care lucrează la ANRM din 2014, a mai condus Agenţia în perioada 2016-2017, fiind totodată preşedinte interimar al acesteia în cursul anului 2018. Între 2012 şi 2013, Gal a fost membru al Consiliului Local Oradea din partea PSD, iar anterior – director general al Distrigaz Vest Oradea, conform profit.ro.

În 2020 a deținut funcția de președinte al Oficiului de Compensare pentru Achiziții de Tehnică Specială
Anul trecut Daniel-Grigoroiu Norocel a fost președintele Oficiului de Compensare pentru Achiziții de Tehnică Specială, din subordinea Ministerului Economiei. Anterior, în 2019 acesta a fost consilier superior la Direcţia Generală Organismul Intermediar pentru Transport Ministerul Transporturilor.

Altfel, pentru exploatarea gazelor naturale din Marea Neagră. americanii, principalii concesionari, și-au dat mâna cu rușii. Compania americană, Black Sea Oil&Gas (BSOG) a încheiat un memorandum cu rușii de la Lukoil.

Compania petrolieră americană Black Sea Oil&Gas (BSOG), operatorul și principalul concesionar al perimetrului offshore de gaze naturale Midia, cel mai avansat proiect nou de extracție de gaze din Marea Neagră românească și singurul cu decizie finală de investiție, a încheiat un memorandum de înțelegere cu rușii de la Lukoil cu privire la efectuarea de lucrări în vederea conectării zăcământului de gaze descoperit de ruși pe perimetrul offshore Trident, concesiune deținută de ei în parteneriat cu Romgaz, la instalațiile de explorare și producție ale proiectului de dezvoltare Midia al BSOG, anunța profit.ro în luna septembrie.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.