Premierul Cîțu face ravagii! L-a dat afară imediat!

 

L-a dat afară imediat! Decizie radicală a premierului. Anunţul procurorilor l-a convins pe Florin Cîţu. Şeful de la Palatul Victoria a luat o hotărâre importantă, chiar înaintea şedinţei de Guvern.

L-a dat afară imediat! Decizie radicală a premierului. Anunţul procurorilor l-a convins pe Florin Cîţu. Şeful de la Palatul Victoria a luat o hotărâre importantă, chiar înaintea şedinţei de Guvern.

Florin Cîţu, decizie radicală
Florin Cîţu a luat o decizie radicală. Premierul l-a dat afară pe Gheorghe Dimitrescu. Totul s-a întâmplat după ce acesta a fost pus sub urmărire penală de DNA, alături de Liviu Dragnea. Este vorba despre dosarul vizitei în SUA la Donald Trump.

Dimitrescu a fost demis vineri de premierul Cîțu din funcția de consul al României la Bonn (Germania), conform unor surse guvernamentale, citate de g4media.ro.

Dimitrescu, legături strînse cu Florin Iordache
Dimitrescu a fost în legături strânse şi cu pesedistul Florin Iordache. A fost și consilier al fostului deputat PSD, ministrul Justiției care a promovat OUG 13. Gheorghe Dimitrescu este acuzat de procurorii anticorupție de infracțiunea de cumpărare de influență.

Citiți și:  Cîţu anunță prăpădul în România: „Totul se prăbușește”

Fragment din comunicatul DNA:
În perioada mai – octombrie 2017, Dragnea Nicolae-Liviu și-ar fi folosit autoritatea și influența ce decurg din calitatea de președinte al unui partid politic față de suspectul Dimitrescu Gheorghe, precum și față de alte două persoane, în scopul de a obține, în aceeași perioadă de timp, foloase necuvenite pentru sine și pentru partid, cu încălcarea dispozițiilor Legii nr. 334/2006 privind finanțarea partidelor politice, constând în servicii de lobby în valoare de 100.000 USD.

Serviciile respective ar fi fost prestate de o societate americană de lobby, pentru stabilirea și perfectarea unor vizite ale lui Dragnea Nicolae-Liviu cu înalți oficiali americani.

În scopul ascunderii adevăraților beneficiari ai serviciilor de lobby, respectiv Dragnea Nicolae-Liviu și partidul politic, plata sumei de 100.000 USD ar fi fost efectuată de o societate americană cu sediul în New York, deținută de un cetățean româno-american,urmând ca acestuia să i se restituie în România suma de 100.000 euro prin intermediul unei rude, lucru care s-ar fi și întâmplat, suma fiind procurată în parte de suspectul Dimitrescu Gheorghe, respectiv 45.000 euro.

Citiți și:  Lovitura GREA pentru aripa liberală din Palatul Victoria. News alert

În schimbul foloaselor primite de la Dimitrescu Gheorghe, în perioada iunie – iulie 2017, Liviu Dragnea ar fi traficat în favoarea acestuia, influența reală pe care o avea asupra ministrului afacerilor externe, promițând că îl va determina pe înaltul demnitar să îl desemneze pe Dimitrescu Gheorghe în funcția de consul general al României la Bonn, lucru care s-a și întâmplat.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *