Premierul britanic Boris Johnson, dus de urgență la spital la 10 zile după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19


Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a fost internat duminică seara, la un spital din Londra, la zece zile după ce a fost confirmată infectarea sa cu coronavirus, anunță România Tv.

Premierul Boris Johnson a fost internat la spital pentru teste, la 10 zile de la testarea pozitivă pentru coronavirus, a precizat Downing Street. Johnson „continuă să aibă simptome persistente de coronavirus”, a declarat o purtătoare de cuvânt. Acesta a fost descris ca un „pas de precauție” făcut la sfatul medicului său.

Potrivit BBC, premierul britanic are în continuare simptome persistente ale bolii provocate de coronavirusul originar din China. „Acesta este un pas de precauție, întrucât premierul continuă să prezinte simptome persistente de coronavirus la zece zile de la testarea pozitivă a virusului. Primul ministru mulțumește personalului NHS pentru toată munca lor incredibilă și îndeamnă publicul să continue să urmeze sfaturile guvernului de a rămâne acasă, de a proteja NHS și de a salva vieți.”, se arată în comunicatul oficial făcut de un purtător de cuvânt al Downing Street.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *