PREMIERA NEAGRA. Iohannis a fost huiduit și fluierat la scenă deschisă în Iași

Președintele Klaus Iohannis a fost huiduit și fluierat, vineri, în Iași, în repetate rândului, de-a lungul discursului dedicat Micii Uniri.

În timpul huiduielilor s-au auzit si aplauze. Cele mai aprinse vociferări din audiență au venit atunci când șeful statului a făcut referiri la PSD, dar vociferările au avut loc și în alte momente ale discursului. Iohannis a zis că PSD vrea să blocheze din Parlament „năzuințele oamenilor”, printre altele. La huiduieli, Klaus Iohannis a reacționat zâmbind și și-a încetinit discursul, dar nu s-a oprit. El a spus că este nevoie de antipate și că acest lucru nu este un „moft”. El le-a transmis tuturor politicienilor mesajul să nu ignore forta vocii poporului”.

Citiți și:  Iohannis se implica in SCANDALUL MOMENTULUI. Sedinţă URGENTA cu Florin Cîţu şi liderii Coaliţiei

La sosire, politicienii prezenți, dar și Klaus Iohannis, au fost întâmpinat cu pancarte. Unii dintre participanţi au afișat mesaje precum „Bine aţi venit la circ, hai că vă dăm noi pâinea”, „Aţi intrat în horă, marcaţi banul pentru Moldova”, „Faceţi drumuri şi spitale, tăiaţi pensiile speciale”, „Hora la Iaşi, banii la Bucureşti”.

LASA UN COMENTARIU