“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATISTIRI

PREGATITI-VA: Meteorologii anunţă o VARA GREA! FENOMENE meteo EXTREME se vor abate asupra Romaniei

tornade21

Meteorologii anunţă o vară grea, cu fenomene meteo extreme, care vor afecta culturile. Perioada iulie – septembrie se anunţă una secetoasă, cu caniculă şi furtuni puternice.

Fostul director al ANM, Ion Sandu, a avertizat, joi, la România TV, că există numeroase motive de îngrijorare în privinţa prognozei petru vara 2017.

„Şi oamenii politici, şi populaţia trebuie să se îngrijoreze şi să ia măsuri de reducere a impactului, acesta este mesajul care trebuie transmis. Eu n-am să spun acum prognoza, dar putem transmite mesajul că iulie, august şi septembrie vor fi catastrofale pentru agricultură. Perioadele normale vor fi rare.

Anul trecut în iulie şi august a fost secetă, din tendinţe s-ar putea să fie o secetă atât de puternică, încât culturile de primăvară să fie total compromise. Sunt motive de îngrijorare şi nu mai e timp să se aştepte să se facă perdele de protecţie„, a explicat Ion Sandu.

VEZI SI: STARE de URGENTA decretata de autoritati. Iata prin ce a trecut un sofer care se intorcea de la munca – VIDEO UIMITOR

Fostul director ANM a precizat că în ultimele două luni de vară calendaristică temperaturile vor fi extrem de ridicate, dar că vom avea parte şi de furtuni puternice.

„Poţi să ai 40 e litri într-o singură zi şi tot e secetă, că în restul lunii nu mai plouă deloc. Te apucă frica la cum arată prognozele pentru vară. Când ai prognoză cu temperaturi foarte mari, e de aşteptat ca furtunile să fie şi mai violente„, a mai spus Sandu.

VEZI SI: CANICULA AMENINTA OMENIREA – 10 state din Europa AFECTATE | Stephen Hawking:”Daca nu colonizam Luna si Marte, rasa umana e blestemata”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.