Predictiile lui Nostradamus pentru 4 zodii, valabile până în 2028

Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Michael de Nostredame era un farmacist francez, înainte să fie catalogat drept ghicitor și să înceapă să folosească forma numelui său latinizat, Nostradamus. A fost foarte prolific cu cvartetele și, în acea formă poetică, a scris nu mai puțin de 6.338 de profeții, toate într-un limbaj foarte ambiguu și deschis intenționat.

Celebrul filozof din secolul al XVI-lea și-a inundat textele cu un pesimism latent influențat cu siguranță de circumstanțele personale dezastruoase în care a trăit (soția și copiii lui au murit de ciumă).

Câțiva dintre cei mai înțelepți uurmăritori ai săi au atribuit faptul că unele versete din celebra sa carte „Les Propheties” vorbesc despre 2021 … și se pare că va fi mai rău decât 2020.

Dar, să revenim la subiectul care ne interesează: Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii. Predictiile celebrului profet Nostradamus sunt valabile pana 2028.

Citiți și:  Previziunea lui Nostradamus șochează: Urmează 3 zile de întuneric. Semnul Crucii va apărea pe cer

PREDICȚII PENTRU 4 ZODII
SCORPION
A venit momentul unei schimbări pentru scorpioni, chiar dacă au o viaţă bună. Din păcate, s-a acumulat stresul şi e nevoie de odihnă. Scorpionii vor culege câştigurile pentru munca lor, vor avea o mână norocoasă.

LEU
În cazul leilor, tot leul e spre bine şi ei vor reuşi să ajungă acolo unde şi-au propus, vor avea un noroc extrem de mare şi se vor bucura mult de viaţă.

TAUR
Urmează o perioadă de relaxare pentru tauri, care vor trăi viaţa din plin. E posibil să plece în vacanţă, viitorul sună bine şi o vor duce extrem de bine, oriunde ar fi.

CAPRICORN
Capricornii spun „adio” surmenajului, urmează o perioadă de respiro pentru ei. Vor face mulţi bani „în somn”, fără să muncească, vor economisi resurse pentru sarcini viitoare. Sentimental vor sta excelent şi nimeni nu-i va afecta cu energii negative, scrie a1.ro.

Citiți și:  Profeţiile lui Nostradamus pentru România în anul 2022. Război între cele mai puternice state

Mulți consideră că Nostradamus a prezis evenimente specifice precum moartea lui Henric al II-lea, Revoluția Franceză, sosirea lui Napoleon Bonaparte sau apariția lui Hitler și nazism, cât și anul propriei sale morți (1566).

Printre cuvintele sale întunecate și confuze putem găsi și profeția unui al treilea război mondial sau sosirea anticristului. Toată literatura sa este scrisă într-un mod foarte special, care permite interpretarea sa pe scară largă.

Sursa: gandul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!