Precedent teribil în justiția europeană. Cuplurile de același sex pot lua copii în plasament!

O decizie judecătorească dintr-o țară europeană poate schimba politica de adopții la nivel european.

Nu degeaba guvernul naționalist-conservator dă o bătălie teribilă împotriva judecătorilor progresiști impuși de guvernările anterioare. Justiția din multe țări ale Uniunii Europene a devenit o pârghie importantă de a impune ideologia LGBT și principiile marxismului cultural în statele reticente. Ultimul exeemplu de acest fel vine din Croația, o țară în care valorile tradiționale ale Bisericii Catolice sunt în continuare prețuite.

După o lungă bătălie în justiție, Curtea Administrativă din Zagreb a decis recent că un cuplu format din doi bărbați, Ivo Segota și Mladen Kozic, are dreptul de a lua copii în plasament. Cu alte cuvinte, „parteneriat civil” încheiat conform legii s-a transformat, cu ajutorul justiției, într-o adevărată căsătorie, cu toate drepturile care pornesc de aici.

Evident, Asociația familiilor Rainbow, care reunește cupluri de același sex, a salutat această hotărâre istorică. „Este prima dată când o instanță din Republica Croația a confirmat jurisprudența internațională și hotărârile Curții Europene a Drepturilor Omului, potrivit cărora cuplurile de același sex trebuie să fie tratate în același fel ca perechile heterosexuale”.

Dincolo de satisfacția resimțită în rândurile comunității LGBT, hotărârea instanței obligă Ministerul Demografiei, Familiei și Politicii Sociale să repete procesul în termen de 60 de zile și să ia o nouă decizie, fără discriminare, în cazul lor.

E aceasta o victorie a drepturilor omului sau, mai degrabă, o înfrângere a democrației? E foarte greu de spus, întrucât în Croația a avut loc un referendum pentru definirea familiei, iar adepții căsătoriei tradiționale au învins. Autor: Ovidiu Geci / Evenimentul Zilei

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *