NOUTATIȘTIRI BUZAU

“POZE SCANDALOASE” POSTATE PE FACEBOOK! UN POLITIST DIN BUZAU A FOST FOTOGRAFIAT IN TIMP CE PARE CA FURA BENZINA …chipurile

polbz-fura
“POLITIST DIN BUZAU SURPRINS IN TIMP CE PARE CA FURA CARBURANT” …dupa cum afirma un utilizator pe o retea de socializare!

UPDATE: Se pare ca cel ce a postat pozele pe Facebook a sters postarea.

Un cetatean (probabil certat cu legea si/sau cu ura pe politisti) a postat pe Facebook o serie de fotografii unde a surprins un om al legii pe care il acuza ca fura benzina dintr-o statie peco.

Dupa cum afirma buzoianul, totul s-a petrecut la Peco Spataru.

Bineinteles ca cel ce a postat nu s-a gandit ca exista si posibilitatea ca politistul sa fi umplut bidonul pentru el sau pentru o alta persoana si sa fi platit separat, insa nu stim totusi daca intra in atributiile de serviciu sau exista alte motive intemeiate.

Sursa foto/postare: Facebook – Nicolae Marian

Redactia Nationalisti.ro va invita sa nu “puneti botul” la orice poze trimise pe Facebook de persoane care nu stiu cu certitudine care este adevarul dintr-o simpla fotografie.

polbz1 polbz2 polbz3

dsp1

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Ne confruntăm cu CENZURA pe Facebook. Dacă dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.