POZE NOI CU DRAGNEA IN CELULA! Fotografiile care au aprins România

O serie de fotografii cu Liviu Dragnea aflat în celulă a stârnit controverse în rândul internauților, în ultimele zile. Oamenii au dezbătut intens dacă fotografia respectivă este autentică sau este un trucaj.

În pozele respective Liviu Dragnea apare îmbrăcat în trening si in pijamale, alături de un alt bărbat, care se presupune că este colegul său de celulă.

Liviu Dragnea se află în ultima zile de carantină. Conform informațiilor apărute în mass-media, acesta dorește să își ispășească pedeapsa la Penitenciarul Rahova.

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a fost încarcerat luni, 27 mai, în Penitenciarul Rahova după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la trei ani şi șase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu. Este a doua condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea după cea din dosarul referendumului, când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu