Poze INCREDIBILE făcute în Arad | UPDATE – România se pregătește de RĂZBOI!

transport-tren-militar-arad1

Se pare că este vorba de un alt transport militar

După ce un cetățean a filmat un transport de echipament militar în Constanța și în Monitorul Oficial a fost publicat certificatul medical pentru înrolare, în Arad a fost surprinsă o imagine incredibilă, pe strada 6 Vânători.

Tancuri militare au fost fotografiate pe calea ferată, în Ploiești!

Mai multe tancuri militare au fost fotografiate in Gara de Sud din Ploiesti si au fost postate pe internet. Acestea erau imbarcate pe niste platforme de vagoane CFR de marfa si aveau destinatie necunoscuta.

În imagine apar mai multe tancuri, transportate pe cale ferată

Motivele pentru care aceste tancuri se aflau in acea gara sunt doua: fie Romania se afla in prag de razboi, avand in vedere violentele din Ucraina, fie este vorba de un banal exercitiu militar.

Citiți și:  Se pune PUNCT jocului. Condiții RADICALE impuse de Rusia pentru SUA și NATO

În Monitorul Oficial a fost publicat, în luna aprilie, modelul certificatului medical pe care toți tinerii sunt obligați să-l dețină la recrutare, în perioada stării de război. Conform prevederilor legale, în cazul mobilizării sau a războiului, sunt obligați să îndeplinească serviciul militar toți bărbații apți, cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani.

transport-tren-militar-arad tanc-640x360 tanc11-1024x759-640x360 tanc2-1024x769-640x360

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

2 comentarii

  1. Romania nu se Pregateste de Razboi! Romania ia masuri Preventive Impotriva unor Posible Atacuri la Granitele Statului Nostru!

  2. Corect mai bine previi..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *