Poze INCREDIBILE făcute în Arad | UPDATE – România se pregătește de RĂZBOI!

transport-tren-militar-arad1

Se pare că este vorba de un alt transport militar

După ce un cetățean a filmat un transport de echipament militar în Constanța și în Monitorul Oficial a fost publicat certificatul medical pentru înrolare, în Arad a fost surprinsă o imagine incredibilă, pe strada 6 Vânători.

Tancuri militare au fost fotografiate pe calea ferată, în Ploiești!

Mai multe tancuri militare au fost fotografiate in Gara de Sud din Ploiesti si au fost postate pe internet. Acestea erau imbarcate pe niste platforme de vagoane CFR de marfa si aveau destinatie necunoscuta.

În imagine apar mai multe tancuri, transportate pe cale ferată

Motivele pentru care aceste tancuri se aflau in acea gara sunt doua: fie Romania se afla in prag de razboi, avand in vedere violentele din Ucraina, fie este vorba de un banal exercitiu militar.

Citiți și:  Dictatura sanitară, impusă cu cea militară? Proiect MApN: Poliția Militară va avea drepturi asupra populației civile în timpul stării de alertă sau a stării de urgență

În Monitorul Oficial a fost publicat, în luna aprilie, modelul certificatului medical pe care toți tinerii sunt obligați să-l dețină la recrutare, în perioada stării de război. Conform prevederilor legale, în cazul mobilizării sau a războiului, sunt obligați să îndeplinească serviciul militar toți bărbații apți, cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani.

transport-tren-militar-arad tanc-640x360 tanc11-1024x759-640x360 tanc2-1024x769-640x360

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU