Poze HOT! Cel mai sexy model din Rusia

Nata Lee este una dintre cele mai frumoase rusoaice de pe planetă. Mulți dintre cei care o văd pentru prima dată se întreabă dacă tânăra chiar este reală. Sexy blondina a devenit cunoscută pe Instagram datorită pictorialelor incendiare cu care își uimește fanii.

Model de lenjerie intimă și costume de baie pe Instagram, Nata Lee a atras peste 3,3 milioane de fani pe contul ei de Instagram.

Mai mult decât atât, frumoasa blondină și-a descoperit de ceva timp o pasiune, mai exact muzica. Aceasta mixează la diferite petreceri și face un show incendiar în ținutele sale sumare așa cum și-a obișnuit și fanii să apară pe rețelele de socializare

„DJ-ul cel mai sexy al lumii”, așa a fost numită de admiratorii săi din mediul online.

Blondina a avut noroc și în dragoste nu numai pe plan profesional. Tânăra a început o relație cu Alexander Mavrin, unul dintre cei mai faimoși fondatori de agenții de modele din lume și se pare că cei doi se iubesc foarte mult, iar relația lor este bazată pe încredere. Mai ales că Alexander nu are nicio problemă cu faptul că iubita sa pozează nud și mai mult decât atât, el este unul dintre cei care o încurajează și fotografiază în ipostaze incendiare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.