Poze compromiţătoare cu profesoara din Alba care s-a iubit cu un elev circulau în şcoală. Detalii din anchetă

Poze compromiţătoare cu profesoara de engleză care s-a iubit cu un elev circulau în şcoala în care preda, în Alba, fiind distribuite chiar de adolescentul de 14 ani.

Profesoara din Alba acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un elev din clasa la care preda, în vârstă de 14 ani, şi-a dat demisia din învăţământ. Ea este cercetată, sub control judiciar, pentru act sexual cu un minor. Inspectorul general adjunct, Monalisa Borza, a declarat că demisia profesoarei care preda la Şcoala Gimnazială din comuna Săliştea a fost înregistrată la Inspectoratul Şcolar Alba.

„Luni, 11 februarie, doamna director a Şcolii Gimnaziale «David Prodan» din Săliştea a venit la inspectoratul Şcolar şi a spus că în mediul online există poze compromiţătoare cu o doamnă profesor din şcoală. Imediat am anunţat Poliţia şi organele de cercetare şi am dispus relizarea unei comisii de cercetare disciplinară la nivelul unităţii de învăţământ. De asemenea, am luat decizia ca doamna profesor să nu mai intre la nicio oră de curs. În dimineaţa zilei de miercuri, la secretariatul Inspectoratului Şcolar a fost înregistrată demisia doamnei profesor.”, a spus Monalisa Borza, citată de adevărul.ro.

Reprezentanta Inspectoratului Şcolar a completat că prefesoara preda la clasa elevului în cauză, care, în prezent, beneficiază de suport psihologic. „Doamna profesoară este titular al sistemului de învăţământ, are o vechime de 10 ani. Preda la clasa unde era elevul. Nu am ştiinţă ce s-a întâmplat, nouă ni s-a adus la cunoştinţă doar că există acele poze compromiţătoare. Din ce am fost informaţi nu rezultă ca ar fi recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu elevul.”, a precizat Monalisa Borza.

Pozele compromiţătoare cu profesoara şi minorul au fost găsite în telefonul elevului. La rândul să, directorul Şcolii Gimnaziale „David Prodan” din Săliştea, Ionela Gabriela Suciu, a spus că ea a fost cea care a sesiza poliţia.

„Eu personal nu am găsit nicio poză, dar am aflat că unul dintre elevii noştii deţine poze compromiţătoare cu una dintre profesoarele noastre. Am informat Inspectoratul Şcolar şi Poliţia din Săliştea şi am făcut o sesizare la Poliţia din Alba Iulia. Sesizarea a fost făcută de către mine, cu acordul Inspectoratului Şcolar.”, a spus directoarea unităţii de învăţământ.

Aceasa a completat că profesoara în cauză era foarte ataşată de copii şi nu a dat de bănuit niciodată că ar fi în stare de aşa ceva. „Era o profesoară foarte bună, foarte ataşată de copii, copiii foarte ataşaţi de ea. Nu mi-am imaginat niciodată că s-ar putea întâmpla aşa ceva. Nu mai lucrează în învăţământ acum, pentru că şi-a dat demisia. Nu ştiu detalii referitoare a întâlnirile lor, dar cu siguranţă nu au avut loc în şcoală.”, a completat Ionela Gabriela Suciu.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, profesoara în vârstă de 34 de ani ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minorul, de trei ori, în perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019. „Poliţia s-a sesizat în urma unor informaţii primite din comună, că profesoara ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani. Ea a fost reţinută şi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. S-a luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.”, a declarat cms. Cristian Mărginean, reprezentantul IPJ Alba. Pentru fapta sa, femeia riscă pedeapsa cu închisoarea între 3 şi 10 ani.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *